Medicin

Ont i magen och har legat nästan hela dagen men har nu laddat upp med film, tidningar, vatten, godis, ananas och annat gott. Regnet vräker ned utanför så bäddar med gott samvete ner mig under täcket. Trist att missa LoveEyeWears event dock, och dejten med Anna Hoppas ni har en mysig kväll allihopa. Puss&kram/E

 1. Jo skriver:

  Som flera redan har påpekat.. Frukt med mycket syra är värdelöst för en magkatarrsmage (och där ingår ananas)! Godis är ingen hit det heller, sorry. Du ska äta MILDA produkter så att magen faktiskt får en chans att läka sig i fred….

 2. Nena skriver:

  Om det är magkatarr du har tror jag inte det är så bra med godis…och inte ananas heller.Banan brukar vara bra .Jag vet att man kan känna sug efter sött när man har magkatarr men det värsta då är att äta sött för det brukar bar göra det värre.Har haft magkatarr till och från i några år…det bästa är att undvika godis ,kaffe och starkt kryddad mat.Bättre med kokt mat som inte är för stark.Hoppas att du kryar på dig snart.

 3. Rätt ok ändå att vara sjuk med de där godsakerna till hands, hihi, men krya på dig vännen. Hoppas du känner dig bättre snart!

 4. hanna skriver:

  Ja, frukt (och grönsaker) med syra är inget bra. Banan är snällt mot magen. Men varför inte köpa en förpackning omeprazol (samma substans som i losec, receptfritt på apoteket) och köra en kur på två veckor? Annars är det snäll mat som gäller (individuellt vad som funkar, men stekt, grillat, starkt kryddat, mycket fett och kaffe brukar trigga). Ät ofta – det hjälper för stunden eftersom magsyran går åt till att berarbeta maten. En tom mage gör mest ont. Och undvik värktabletter med acetylsalicylsyra. Krya på dig!

 5. Vad tråkigt att du inte är på topp 🙁 Krya på dig fina du!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..