Colorsplash

 

Nelly har som vanligt massor av fint och jag älskar alla färgglada plagg nu som får en att drömma om sommardagar, badväder, glass, jordgubbar, grillkvällar, bubbel i glasen… En aprikos klänning är ett hett tips till sommarfestligheterna och jag gillar både den från Te Amo och Ax Paris. Den knallgula klänningen från Stine Goya är ritigt häftig, och skärningen och draperingarna är så snygga! Perfekt till dop, bröllop eller sommarfest. Jag gillar också färg på benen och de rosa shortsen från Dr Denim ser perfekta ut. Finns även i ljusrosa. Färgglad bikini? Ja tack! Denna från Wonderland är både snygg och till bra pris.

  1. Mittenklänningen är riktigt snygg! Lagom dressad när man behöver vara lite elegant 🙂
    Kollaget var för övrigt riktigt snyggt! Gillar den stilrena looken med raka linjer 🙂

  2. Turid skriver:

    Giillar korallfärgen uppe till vänster:-)

  3. Bikinin är riktigt snygg! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..