Godmorgon vatten

Hej raringar! Här är suget efter kaffe stort men jag har nog magkatarr igen så kör på varmt vatten idag och hoppas jag överlever dagen ändå 😉 Men vad hände med sommaren? De visar 10-12 grader närmaste veckan blandat med regnskurar. Uj. jag trotsar och kör barbent idag. Funkar med tröja, jacka + boots.

Nu ska jag fixa håret sedan blir det jobb, lunch i stan, hämta sis och mys

 

We♥it

Puss&Kram/E

 1. Hej Engla!
  Älskar läsa din blogg 🙂
  Undrar hur stor är egentligen tröja Chicy (med den fina annorlunda rygg).På deras hemsida står att den ör ONE Size men när tittar på dig i den så den ser så liten ut;( Är 163, väger 55, brukar ha kläderna i S, ibland M.

  Ta hand om dig!
  Kram; Magdalena

 2. Lena skriver:

  Hej Engla!
  Jag måste bara tipsa om Iberogast, det är receptfria droppar som finns på apoteket. Dom har verkligen hjälpt min krånglande mage, hur bra som helst!
  20 droppar tre ggr dagligen i vatten innan eller till måltid.
  Nu klarar min mage både det underbara och nödvändiga morgonkaffet och ett glas vin då och då 😉
  Rätt så dyra droppar men helt klart värt den slanten!

  Kram!

 3. Engla skriver:

  Tack för alla tips raringar! Ska spana in kamomillte!

 4. Nina skriver:

  Usch vad jobbigt med magkatarr 🙁 Kamomillte brukar funka för mig, lite iaf.

  Kram!

 5. Om man känner att man börjar få magkatarr så brukar jag dricka kamomillthé, det lindrar! Kram Caroline!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..