Mina väskor – del 1

Jag är en väsktjej som tycker en väska gör hela outfiten ibland och jag satsar gärna på klassiker som håller. Jag delar upp dem i fler inlägg då jag har en del. Först ut är dessa snyggingar.

Louis Vuitton Neverfull. Perfekt vardagsväska som rymmer allt.

Liten Chanel som är perfekt till fest. Rymmer plånbok, mobil, nycklar och läppglans men är ändå liten och nätt. Fin till både festklädsel och vardagsoutfits.

Louis Vuitton Palermo. Har hängt med i några år och blir bara snyggare och snyggare ju mer den används. Perfekt storlek och en tidlös klassiker.

Puderrosa Chanel 2.55. Love it! Så himla fin och perfekt nu till sommaroutfits.

 1. nina skriver:

  att ni har tid å sitta å skriva uppsattser här… ut å jobba med er 😉 hahahah

 2. Anna -Inte meningen att låta bitter. 😉 Jag jobbade hemifrån ett tag för några år sedan o det är inget jag saknar. Jag blev deppig o kände mig instängd i min bubbla, det var precis som om min sociala förmåga försvann då jag bara träffade folk under enstaka jobbtillfället + mkt sköttes via mail el telefon… så på ngt vis känns det meningslös att läsa om en människa som jobbar hemma o som ändå spenderar hela dagarna med att ta bilder på sig själv i diverse outfits, sina väskor, nätshopping etc. Det är säkert väldigt mkt annat också men detta är ju främst vad som syns i bloggen.

  Jag håller med A.L då jag nu varit på min arbetsplats i snart 2,5 år o känner att jag börjar tröttna. En ny utmaning frestar o skrämmer samtigt. Jag känner väl främst att jag måste gå vidare då jag annars fastnar i min ”trygga lunk” som visserligen är trygg men som dock inte känns så motiverande längre. O det är väl precis vad självutveckling handlar om.

  Engla -menar inte att såra dig med mina ord/låta bitter (även om jag kanske gör det?!) jag undrar väl mer om du inte har lite mer långsiktiga planer med denna blogg?

 3. Konstigt att dina LV-väska som är några år gammal inte har mörknat ngt alls i lädret! Min väska mörknade efter bara ca 6månader… Äkta skinn mörknar….

 4. Amanda skriver:

  Såå himla fina allihop! Vilken storlek har du på din neverfull? Funderar själv på att skaffa en 🙂
  Kram

  1. Engla skriver:

   Amanda: Jag hade den största först men den var för stor tycker jag så nu har jag den mellersta

 5. A.L skriver:

  Jag tror att självutvecklingen är svårare när man har bloggen som sitt enda jobb(..det är i stort sett samma sak hela tiden- jag menar tänk er själva visa outfit och olika teman i 10års tid..? Same same liksom.
  (Sedan menar jag inte att hennes liv är ”fattigt” på andra plan, endast jobbdelen)
  Men detta är trots allt min högst personliga uppfattning(som tycker att man bör byta jobb iaf arbetsuppgifter efter 5år för att inte fastna 😉 ) Jag märker på mig själv att jag inte längre tycker det är lika kul att läsa bloggen som det var för ca 6år sedan och det är ju bara att man har gått åt lite annat håll- detta med kläder och komsumtionen har ändrat inriktning- och så var det inte förut 🙂 men då tyckte jag också att det var roligare med denna typen av bloggar!
  Detta var en liten reaktion på Michaelas inlägg..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..