Stor & liten

Perfekta resekompisar: Louis Vuitton Neverfull och den lilla Chanel. Så har man väska för både dag och kväll 🙂 Dessa följde mig till Bergen. Jag undrar om jag ska köra tema på väskor imorgon? Om ni vill se alla mina godbitar vill säga? Nu blir det webtv och fruktsallad + choklad. Känns inte som måndag riktigt, jag har fortfarande helg i huvudet. Helt ok 🙂

Fina blommor från Mami, lillebror och Janie

Imorgon ska jag få upp de sista tavlorna så ni får se, och så har jag lite andra planer vad gäller inredningen. Ibland får man bara sådana snilleblixtrar, inte sant? 😉

Puss&Kram/E

  1. Turid skriver:

    Du får gärna tipsa om fina och prisvärda väskor till olika tillfällen. Har verkligen behov av en ny väska:-)

  2. Milo skriver:

    Skulle vara roligt att se dina väskor. Är på jakt efter en ny så kanske man kunde få lite inspiration. 🙂

  3. Sari skriver:

    Tycker att du ska göra en liten videoblogg om väskorna, hade varit riktigt kul 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..