In my bag

I min Neverfull rymms det massor av prylar och för det mesta är det just detta jag bär med mig. Gillar som bekant Louis Vuitton. Plånbok, kalender, nyckelhållare. Har även en korthållare därifrån. Underbar bodymist från Victorias Secret, våtservetter som doftar vanilj från H&M, grymmaste hörlurarna i rosa såklart, RayBans och lypsyl ACO. Och så min iPhone 4S, men den fotar jag ju med 😉

 1. Matilda! Beautyplanet.se

 2. Vet du någon svensk webshop som säljer Victoria´s Secret, är främst ute efter body lotions men kläder skulle inte vara så dumt det heller!

  Kram

 3. Helena skriver:

  Body mist – vad är detta? Eau de toilette..?

 4. Ulrica skriver:

  Jag måste bara fråga. Inga modebloggerskor som är småbarnsförälrar har detta i sin väska:
  Alvedon
  Plåster
  Hårsnoddar
  Tamponger
  Napp

  Är det för att ni inte behöver dessa ifall-att-om-grejer eller visar ni bara inte dem? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..