Tävling – Wonderbra

Nu har jag snackat med Wonderbra och jag får tävla ut 10 stycken BHar från detta fantastiska märke! Det finns en mängd varianter för alla!

Så gå in hos Nelly och kolla in alla modeller som finns, välj den BHn ni skulle vilja vinna och länka den här bland kommentarerna samt motivera varför just du ska vinna den. Tävlingen pågår tom. imorgon måndag 23.59.

 1. Vad ledsen jag blir.Har skrivit och varit med och tävlat men min kommentar kommer inte upp av någon anledning,skrev både i förrgår kväll och i går kväll 🙁

 2. Cissi skriver:

  DG EVERYDAY TSHIRT BRA

  Hej Engla!!
  Jag får skämmas men har ingen aning hur jag kopierar adressen med iphonen :).
  Hur som helst så är detta såå roligt!! Jag skulle köpa en bh i helgen, en wonderbra såklart!! Gick till Lindex här i Gävle som är återförsäljare av dem och fick till svar de slutat sälja dem 🙁 …….Ajdå! Sprang upp till Twilfit o samma svar där, de säljer dem inte. Gissa om paniken
  Spred sig o jag provade massa andra utan resultat. Idag på jobbet kom jag på att jag kan nätshoppa den kanske :). Som vanligt kikar jag mina favvobloggar på vardagskvällsrna o då ser jag detta!! Mitt i prick!! Jag bara önskar o hoppas jag får bli en av de lyckliga! Älskar denna bh som jag skrivit in o längtar tills jag får kasta den jag nu har på mig som bara skär in i axlarna :(((. Så jag håller tummarna o passar på att rosa dig för en bra blogg som ger massa inspiration! Me like!!

 3. Fridis skriver:

  Jag har precis som du gjort en bröstoperation. Efter att ha ammat två barn var det liksom inget kvar, eftersom jag inte hade mycket till bröst innan heller. Jag har alltid hatat att köpa BH:ar. Inget har passat. Jag har haft en svart och en vit som nästan ramlat isär. Nu gapar det väääääldigt tomt i underklädeslådan eftersom jag behöver ny storlek 🙂 Att en sådan här superfin BH skulle få ta plats där skulle kännas fantastiskt!

  På min önskelista står Ulimate Strapless Bra i 75 C 🙂

 4. Efter att ha varit sjukskriven i några månader har jag gått upp en del i vikt efter att ha varit mesta dels sängliggande, nu kämpar jag mig för att nå tillbaka till min normalvikt, en wonderbra skulle göra min dag underbar och få mig att kämpa på lite extra!

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..