Vaken

Ja inte somnade jag framför Sofias Änglar igår…Nej jag grät och kände så mycket kärlek & sorg. Vilket program! Och hunden, herregud… Såg ni?

Tack för alla kommentarer i föregående inlägg. Ni är så goa! Nu känner jag mig utvilad och pigg och trots snoriga pojkar hoppas jag vi kan ta oss ut på en promenad senare när de ska sova. Gör så gott med friskluft och solljus. Blir definitivt piggare de dagar jag är ute mitt på dagen, även om jag sedan blir extra trött kvällstid. Jag drömde förresten, med tanke på gårdagens inlägg, att jag var gravid! Och det var precis lika mysigt, overkligt & underbart som det var med både Jolie & pojkarna i magen. Magiskt! Men så är i alla fall inte fallet på riktigt och jag känner mig väldigt nöjd med mina tre underbara skatter

Pojkarna älskar datorer 😉 Myser idag i plagg från Joha/Kidelin, ullplagg som är mjuka mot huden och fungerar även för känslig hy. Både värmer och svalkar och känns perfekt nu när vi faktiskt fått en ganska kylig vinter. Perfekt att slänga på ett par jeans över tightsen.

 

Nu blir det en dusch och ska slänga i en inpackning och skrubba hela kroppen. Hoppas ni alla får en fin tisdag raringar! Sista dagen i januari! Kramar/E

 1. Hej 🙂

  Vilken storlek har du på dina grabbar när du köper Joha?

  Min sambo är norsk så förra året köpte vi body och strumpbyxa till lillen som då skulle komma i dec, och tröja å byxa till 1-åringen i precis den där kollektionen. Jag har spanat runt nu och tycker att det är konstigt att svenska nätbutiker får förra årets kollektion. Inte för att det är nåt fel på det då dem är superfina. Men nu i Norska butikerna kom en helt annan ny kollektion i höstas, men lite mörkblått och snöflingor, samt nån fin grå heldress med luva 🙂

  Kram på dig!!

  1. Engla skriver:

   Carolina: Vi valde 86 nu och de sitter perfekt, jag tippar på att de kommer ha runt 98 nästa höst.

 2. Å vad bra att det känns lite bättre idag. Jag känner precis som du just nu så det är samma sak på min blogg, orkar inte ens ta outfit-bilder för kläderna är så tråkiga!
  Du ser jättefin ut iaf:) kraaam

 3. Nina skriver:

  Jag tycker att januari har gått så fort, fattar inte att det är februari imorgon. Månaderna går verkligen fort nu. För som sagt det är inte länge tills det är sommar =)
  Ha det bra!

 4. Ellie skriver:

  Skönt att du känner dig piggare idag! Tror att årstiden påverkar mycket för känner själv att jag har ett mycket större behov av sömn just nu. Om jag ser en film på kvällen somnar jag alltid efter några minuter och är helt omöjlig att väcka för min sambo… Helt rätt att komma ut lite i solen (även om det är kallt) och glöm inte bort att du har rätt att känna dig trött med alla bollar du håller i luften. Ett frisörbesök och lite fix med naglar och annat brukar i alla fall ge mig lite ny energi också 🙂 Ha en fin dag!

  /Ellie – waysofseeing.blogg.se

 5. cdot skriver:

  jag har en 2åring och 4 årnig och om jag drömmar om att vara gravid igen kallar jag mardrömmar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..