ANNONS

Vaken

/

Ja inte somnade jag framför Sofias Änglar igår…Nej jag grät och kände så mycket kärlek & sorg. Vilket program! Och hunden, herregud… Såg ni?

Tack för alla kommentarer i föregående inlägg. Ni är så goa! Nu känner jag mig utvilad och pigg och trots snoriga pojkar hoppas jag vi kan ta oss ut på en promenad senare när de ska sova. Gör så gott med friskluft och solljus. Blir definitivt piggare de dagar jag är ute mitt på dagen, även om jag sedan blir extra trött kvällstid. Jag drömde förresten, med tanke på gårdagens inlägg, att jag var gravid! Och det var precis lika mysigt, overkligt & underbart som det var med både Jolie & pojkarna i magen. Magiskt! Men så är i alla fall inte fallet på riktigt och jag känner mig väldigt nöjd med mina tre underbara skatter

Pojkarna älskar datorer 😉 Myser idag i plagg från Joha/Kidelin, ullplagg som är mjuka mot huden och fungerar även för känslig hy. Både värmer och svalkar och känns perfekt nu när vi faktiskt fått en ganska kylig vinter. Perfekt att slänga på ett par jeans över tightsen.

 

Nu blir det en dusch och ska slänga i en inpackning och skrubba hela kroppen. Hoppas ni alla får en fin tisdag raringar! Sista dagen i januari! Kramar/E

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00