Tisdag

Tröja HunkyDory, jeans True Religion, väst Plain Vanilla, boots Jeffrey Campbell.

 1. niki skriver:

  seriöst, måste din chanel vara med på varje dagens outfit !???

 2. Conelia skriver:

  Underbart fint, älskar västen!!

 3. Sandra skriver:

  Du ser ut som mig för några år sedan. Då hade jag ätstörningar och tränade hårt varje dag. Man ser på benen att du har problem. Jag har efter de åren problem med kroppen och har fått hjärtproblem. Jag är 28 med ett barn. Jag ljög också och låtsades äta mycket, när jag inte åt socker låtsades jag tänka på kroppen fastän det var bara för att jag var luvrädd för att gå upp i vikt. Om jag åt så tränade jag som fan. Känner igen mig i dig och jag känner med dig. Tänk efter om det är värt det. På riktigt.

 4. Ida skriver:

  Snygga jeans! Och bootsen behöver jag väl knappast nämna, sååå snygga! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..