ANNONS

Behöver energiboost

/

Jag känner att allt går lite på sparlåga nu. Ni får ursäkta! Jag är så grymt sliten (varken vill eller behöver klaga men kan konstatera att så är fallet hursom 😉 ) dels pga årstiden, sömnen som rubbas, full fart med mina busar, inskolning, tankar på framtiden mm. Jag är inte mer än människa och just nu är det verkligen mycket på en gång. Jag känner att energin sinar, och bloggen får inte så mycket omvårnad. Jag hoppas på mer inspiration och ork snart i alla fall. Plötsligt händer det 🙂 Jag tänkte ha frågestund men brukar ju inte hinna svara på alla frågor och vill inte göra er besvikna, då blir det bara ett ont måste. Vi avvaktar med det men har en frågestund i tankarna inom kort i alla fall.

Korall är alltid vårfräscht. Fick ett ljuslila lack från Essie med posten förra veckan men kör på klassiskt röda Chanel-naglar just nu, det är mer min stil. Gillar du pastelliga naglar?

Jag sitter här med stora tekoppen, känner mig blekare än blekast, risigt hår och avflagnat nagellack. Dags för en uppfräschning va? Frisörtid bokad denna vecka tack och lov, imorgon är det jag som målar naglarna och så ska jag städa klädkammaren, eller i alla fall börja. Ett måste när man inte har tid och ork att planera outfits. Vill ha det fräscht, inbjudande och  med en bra överblick för att kombinera outfits. Har så många idéer i huvudet men när man väl står där på morgonen blir det oftast den enklaste och mest bekväma. Inte alltid så roligt.

Mellan gnäll och ett evighetssnytande idag så har pojkarna varit så glada och mysiga. Gammelmormor har varit och lekt med barnen en sväng och jag & Jolie har varit ute i snön och fått lite energi så en bra start på veckan trots sjuka pojkar. Nu hoppas vi det vänder snabbt för de små stackarna. Inte kul att vara hängiga

Hoppas allt är bra med er, är ni på hugget? 😉 Vi ska se Sofias Änglar nu och jag somnar väl som vanligt, tror nästan jag är gravid ibland. Denna trötthet! Kramar/E

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00