Sött&salt

 

Kjol från N-a-p

Jag letar efter en söt, vippig och mönstrad kjol som jag vill bära till t-shirts, skjortor och stickade tröjor som på bilden ovan. Så snyggt till boots! Med strumpisar nu i vinter och sedan barbent. Men kräsen som jag är är det svårt att hitta ett snyggt mönster. Har ju en från Missoni som jag är sugen på men vore ju trevligt med ett budgetalternativ också.

Gillar ni looken?

 1. Li skriver:

  …fast inte sa monstrade kom jag pa nu.

 2. Li skriver:

  American Apparel har fina, korta & vippiga kjolar, tyckte jag. Kikade in dar idag & sag det da.

 3. Tilda skriver:

  Kanon snyggt! Är den stickade från samma ställe som kjolen?

 4. Michan skriver:

  För mycket blommor för min smak, jag gillar inte när det är så mycket mönster 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..