Tycker om att fira

En hjärtformad ask med HankyPankys? Ja, tack!

 

En prinsessring från Sif Jakobs? Ja det fungerar det med 🙂

 

Jag vet att det blivit kommersiellt men ändå, AllaHjärtansDag är ju ändå rätt gulligt och man är ju fri att göra det på sitt sätt? Eller hur? Jag är ju ett stort fan av att fira stort som litet, ofta. I vardagen, oväntat och hittar gärna ”ursäkter” för att fira vare sig det gäller mig, familj eller vänner. Vi lever bara en gång! Men tillbaka till AllaHjärtansDag, det närmar sig nu och infaller en tisdag i år. Jag skulle bli glad av skönaste trosorna från HankyPankys, blommor, ett fint kort eller massage, godis, extra god middag och egentligen vad som helst. En fin dag med mina kära är det bästa och det mest värdefull. Men får försöka hinta om boxen från Accessora för undies är ju aldrig fel 😉

Nu har vi precis bastat här efter en PW för min del så nu dukar vi upp massa gott och kikar på Gladiatorerna om maken får bestämma och sen nån film. Hoppas ni har det mysigt raringar! Kramar/E

  1. me skriver:

    vaddå ”blivit kommersiellt”? det har alltid vart det, de var så de startade för att företag ville sälja mer så hittade dom på alla hjärtans dag. Sen att det är en mysig dag värd att fira är en helt annan sak 🙂

  2. fint! har ni bastu? najs..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..