ANNONS

Tycker om att fira

/

En hjärtformad ask med HankyPankys? Ja, tack!

 

En prinsessring från Sif Jakobs? Ja det fungerar det med 🙂

 

Jag vet att det blivit kommersiellt men ändå, AllaHjärtansDag är ju ändå rätt gulligt och man är ju fri att göra det på sitt sätt? Eller hur? Jag är ju ett stort fan av att fira stort som litet, ofta. I vardagen, oväntat och hittar gärna ”ursäkter” för att fira vare sig det gäller mig, familj eller vänner. Vi lever bara en gång! Men tillbaka till AllaHjärtansDag, det närmar sig nu och infaller en tisdag i år. Jag skulle bli glad av skönaste trosorna från HankyPankys, blommor, ett fint kort eller massage, godis, extra god middag och egentligen vad som helst. En fin dag med mina kära är det bästa och det mest värdefull. Men får försöka hinta om boxen från Accessora för undies är ju aldrig fel 😉

Nu har vi precis bastat här efter en PW för min del så nu dukar vi upp massa gott och kikar på Gladiatorerna om maken får bestämma och sen nån film. Hoppas ni har det mysigt raringar! Kramar/E

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00