I wanna go to London

Jag vann en resa till London i höstas genom LoveFilm. Vet inte när resan ska ske men hoppas snart i alla fall. Ser verkligen fram emot ett dygn i London med filmpremiär och förhoppningsvis lite sightseeing & shopping. Frågan är hur mycket man hinner på ett dygn, gäller att planera noga så fort vi får veta datum och tider 🙂 Håller er uppdaterade, ska testa maila dem igen nu.

 1. Nina skriver:

  Besökte London 2 gånger förra året, bästa shoppingstaden! 🙂
  Kram Nina.

 2. Petra skriver:

  undvik oxford street och regent street, speciellt om du bara har ett dygn på dig! jag tipsar om covent garden och soho som har de flesta butikerna och som är väldigt mysigt! och ändå väldigt centralt. även carnaby street ligger i närheten. mindre turister, mindre hets. men som någon annan skrev: köp till ett par extra dagar för på ett dygn hinner du knappt någonting.

 3. Helena skriver:

  Man kan vara i London en livstid och ändå inte hinna se allt. Man tröttnar aldrig. Ett dygn räcker inte.

 4. Underbara London! Du kommer älska stan!
  KRAM!

 5. Hanna skriver:

  På ett dygn (!) hinner man inte mycket i London…
  Bara en tidsoptimist tror på det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..