Helg

Behöver jag nämna att det här är ett plagg just my style? Underbar, virkad tunika från Plain Vanilla som når butikerna i mars. Kommer i färgerna svart, nude och orange/cerise. Jag vill ha den ovan men orange/cerise låter ju inte helt fel till en solbränna! Ja än så länge är vi inne i  januari men faktiskt redan slutet av månaden. Herregud vad dagarna går! Här kör vi soft helg utan några egentliga planer so far. Bara vara och ta ikapp oss lite efter en röjig vecka passar oss bra 🙂

Vad gör ni?

 1. Hmm, det är ett sådant plagg som antingen funkar jättebra eller så blir man galen på att den egentligen inte har någon passform ö h t utan bara är en rektangel. Skall bli spännande om du eller (någon annan här inne) köper den och se hur den fungerar i vardagen

 2. Blondie skriver:

  Riktigt snygg 🙂 Jag hade nog tagit en i nude, passar till det mesta ) Här blir det jobb ikväll men imorgon börjar fyra dagars ledighet 🙂 Hoppas ni får en underbar Lördagskväll!

 3. Sari skriver:

  Jättefin och skulle passa dig alldeles utmärkt! 🙂
  Happy saturday o kram!

 4. Nicki skriver:

  Underbart fin!!

 5. stephie skriver:

  Det går galet fort!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..