Top Model

På tisdag börjar Top Model Sverige med Izabella Scorupco och Jonas Hallberg som programledare och jag brukar inte kika på det här programmet men måste nog börja nu för det här verkar bli så bra! Nu kan man ju också tävla om fina priser på TV3 där första priset är en resa till LA!

 1. Helena skriver:

  Jag förstår ärligt talat inte hur du tänker. Hur kan du stödja ett sådant sk*tprogram som går ut på att unga tjejer ska tävla i något så banalt och ointressant som skönhet, där de dessutom uppmanas att ta till både näbbar, klor och självsvält för att gå vinnande ur striden? Allt för ”bra” TV?

  Jag tycker att du borde ta dig en lång funderare och verkligen se över dina värderingar. Jag förstår att somliga faller för programmets glättiga paketering men hur kan man acceptera sexualiseringen och objektifieringen av kvinnor som genomsyrar skönhetstävlingar som denna?

  Jag bojkottar all form av ytlig, destruktiv jakt på skönhets- och statusideal. Vi är mer än vår yta och våra statusmarkörer Engla…

 2. Louise skriver:

  Hej! 🙂
  på tal om ingenting så undrar jag om inte man kan få se en bild av din vigselring. jag ska designa en själv och jag skulle vilja ha lite inspiration!
  Jättebra blogg!

 3. Angel skriver:

  ah blir nog kika på det lite då och då eller repriserna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..