ANNONS

Ljuvliga fredag

/

Godmorgon raringar! Härlig fredag och allt. Kändes så mycket lättare att kliva upp idag 🙂 Vi kör inskolning på dagis även idag och sedan vet jag inte vad dagen bjuder på. Man är ganska trött om eftermiddagarna, både jag & grabbarna 😉 Men fredagsmys vore ju inte helt fel, dock ska det fixas på lilltoan idag så vi får se hur det blir.

Snuttig Romeo . Barnen har fått likadana tights med stjärnor från Anine Bings kollektion för Blingo. Älskar ju tights på barnen, så bekvämt att leka i och sött att matcha till en tjockare tröja och sockor om det är kyligt eller bara en t-shirt.

Nu fixa håret lite snabbt här sen ska vi ut i snön. Önskar er en toppendag! Puss/E

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00