Ljuvliga fredag

Godmorgon raringar! Härlig fredag och allt. Kändes så mycket lättare att kliva upp idag 🙂 Vi kör inskolning på dagis även idag och sedan vet jag inte vad dagen bjuder på. Man är ganska trött om eftermiddagarna, både jag & grabbarna 😉 Men fredagsmys vore ju inte helt fel, dock ska det fixas på lilltoan idag så vi får se hur det blir.

Snuttig Romeo . Barnen har fått likadana tights med stjärnor från Anine Bings kollektion för Blingo. Älskar ju tights på barnen, så bekvämt att leka i och sött att matcha till en tjockare tröja och sockor om det är kyligt eller bara en t-shirt.

Nu fixa håret lite snabbt här sen ska vi ut i snön. Önskar er en toppendag! Puss/E

  1. Lotta skriver:

    Haha, din lille son snuttar på samma fingrar som min dotter gjorde. Jag har aldrig sett någon tidigare som suttat på just de två fingrarna. Så sött!

  2. cdot skriver:

    MEN så söt han är!!

  3. Blondie skriver:

    Hoppas att ni får en mysig Fredag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..