ANNONS

Bra mellis?

/

 

Såg SKYR på ICA idag och köpte hem två stycken för att prova. Har ni sett reklamen? ”Naturligt proteinrik”…Jag valde vanilj och det är socker i så vet inte hur bra den är men jäkligt god var den faktiskt! Fanns två andra smaker också, ska absolut prova om det finns en osötad variant. Kan tänka mig att den påminner om Kesella? Någon som testat? Vaniljalternativet var väldigt söt och god hursomhelst. Fungerar som mellis & dessert med tillbehör. Ikväll tänkte vi göra fruktsallad med nötter och mörk choklad. Har ätit så mycket godis under veckan så får avstå ikväll men imorgon är det ju lördag… 😉

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00