Bra mellis?

 

Såg SKYR på ICA idag och köpte hem två stycken för att prova. Har ni sett reklamen? ”Naturligt proteinrik”…Jag valde vanilj och det är socker i så vet inte hur bra den är men jäkligt god var den faktiskt! Fanns två andra smaker också, ska absolut prova om det finns en osötad variant. Kan tänka mig att den påminner om Kesella? Någon som testat? Vaniljalternativet var väldigt söt och god hursomhelst. Fungerar som mellis & dessert med tillbehör. Ikväll tänkte vi göra fruktsallad med nötter och mörk choklad. Har ätit så mycket godis under veckan så får avstå ikväll men imorgon är det ju lördag… 😉

 1. Sandra skriver:

  Skyren som finns i Norge är helt sockerfri! Hög på proteiner och inte mycket kolhydrater alls. Den svenska är tyvärr smaksatt med socker och det är dumt, men det är tydligen så svenskarna vill ha den. Jag tycker Skyr är helt suverän och fungerar fint som ett mellanmål.

 2. Mmmmmm SKYR är sååå gott och typ det som jag saknar mest från Island men den ”riktiga skyr” som finns hemma är inte som yoghurt, mycket protein och finns många att välja mellan typ utan söcker….har inte provat dessa som har lanseras i Swe än. 🙂

  Mvh….islandsmamma 🙂

 3. Håller med Ania. Kesella med lite Fun Light är underbart. Min favorit är jordgubbssmaken. Lidls kesella är super, dubbelt så mycket för pengarna! Strö på lite kanel och en näve nötter.

  vh
  Monika

 4. Blondie skriver:

  Har testat jordgubb och gillade den verkligen inte 🙁

 5. Det där verkar inte speciellt bra. Som dessert möjligtvis. De hävdar på hemsidan att de tar bort det naturliga mjölksockret i processen och sen tillsätter de 5% socker. Väldigt konstigt. Men som sagt som dessert låter det bra om man äter kolhydrater då.

  http://skyrsverige.se/vara-produkter/

  Ha en fin helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..