ANNONS

Vårlistan 2012

/

Jag hittade denna lista som jag gjorde i januari förra året så vi kör en årets också!

Din stil i en mening: Rockig bohem?

Stilförebild: Rachel Zoe, Nicole Richie och klassiska Angelina Jolie

Vad inspireras du av i vår: Tidningar, TV, folk på stan, bloggar. Allt vackert jag ser tar jag till mig och skapar någonstans min egna stil. Ena dagen kan jag vara mer rockig, andra dagen boho och tredje klassisk.

Vad tror du på inför våren: I vår tror jag på färgexplosioner, mönster. På allt från korta kjolar, klänningar & shorts till maxiklänningar & blusar. Matcha med jeans, tan och t-shirts. En tee till en virkad maxikjol gillar jag, bryta av det söta med något tufft. Boots + skinnjacka till det och så en fransväska.

Det bästa basplagget i vår: En välsittande skinnjacka, snygga jeansshorts och den perfekta, vita t-shirten. Min från James Perse.

Färger i vår: Orange, tan, korall, guld, grönt, blått, lila

En ideal outfit i vår: En tight, mönstrad kjol med vit t-shirt eller lös blus, boots och fransväska. Eller maxiklänning, boots och fransväska.

Skor eller väska: Både och. Älskar boots med lagom klack och fransväskor.

Do’s and don’ts: Finns inga. Kör ditt race och bär det du gillar oavsett trender. Det är roligt att hitta nya favoriter och tänka annorlunda ibland, utmana sig själv men inte att förbjuda och följa trendlistor slaviskt.

Ditt senaste köp: Reafynd från Missoni

Tre saker på vårens önskelista: En kort, mönstrad kjol. Isabel Marant-boots, svart väska med fransar. Och en vit maxiklänning, gärna i spets/virkade detaljer i vintagestuk. Ok, det var fyra önskningar 🙂

Imorgon hoppas jag hinna fota lite våroutfits från min klädkammare!

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00