ANNONS

Sista & första

/

Nyårsafton idag. Jag tycker alltid det är lite dubbelt med att säga adjö till ett år och välkomna ett nytt. Väldigt häftigt och skönt med ett oskrivet blad, men ändå vemodigt och det beror väl kanske på min separationsångest. Jag tycker ofta januari är en ganska tung månad men februari brukar kännas lättare och sedan flyter det på. Konstigt det där. Men försöker fokusera och tänka positivt, bara för att det blir januari förändras ju inte mitt liv, som jag är väldigt tacksam och nöjd över. Jag är så glad att vara HÄR

2011 har varit ett underbart år! Jag hade aldrig kunnat drömma om det innan. 2009 var ett jobbigt år med missfall och min kära morfar som gick bort. Våren 2010 blev jag gravid med pojkarna och under senhösten föddes de, Enzo Alexander & Romeo Maximilian. I början av 2011 var de bara små bebisar som mest sov & åt, jag & R var så slitna och fokuserade all tid vi kunde på att klara vardagen och ägna extra tid åt Jolie. Utan hjälp hade det aldrig gått och för första gången så vågade jag be om hjälp mer och mer, men jag tycker ändå det är svårt. Det är mest mamma som faktiskt ringer och erbjuder sig själv hennes lediga dagar. Och gammelmormor kommer förbi nästan varje vecka och verkligen njuter av tiden med barnen. Vilken powerwoman! Tack alla nära & kära som ställer upp och gör det för att ni VILL. Våra barn är det käraste vi har

I maj så reste vi till Rhodos och det var en upplevelse må jag säga. Kanske inte riktigt någon semester men ändå skönt att slippa tvätt & städ, få lite sol och uppleva något annat hela familjen. Sommaren gick i ett och jag & R fick ett par kvällar tillsammans bara han & jag.

Planerade kommande renovering, pratade om barnen och tog ikapp lite efter vintern. Det är lätt att glida ifrån varandra under småbarnsåren tror jag. Vi har en stor trygghet i att vi varit tillsammans i 13 år nu, men kärleken måste man vårda varje dag och vi pratar ofta och sommaren gav oss lite tillbaka efter en både underbar och jobbig vinter. I augusti fyllde Jolie 4 år och det firades stort såklart. Härliga sommarkalas med nära & kära. Vi har verkligen de bästa av vänner och jag är så glad för det

Hösten kom och i oktober blev pojkarna 1 år!!! Det firades såklart också stort och våra små prinsar är nu ena riktiga busar 😉 Vips blev det jul och vi samlades allihopa och har tankat lite kärlek i dagarna. Ja, ett bra år som jag ser tillbaka på med glädje och jag gillar verkligen vår vardag oerhört. Det är fullt upp, man är ofta trött men jag skulle inte byta bort det mot något i världen. Jag har drömt om en stor familj hela mitt liv och det här är den största lyckan som finns!

2012 kommer bli ett spännande år. Jag kommer börja jobba allt mer, men har en hel del beslut att ta som känns aningen svåra. Jag måste ta ett steg framåt och våga. Jag ser fram emot fler utflykter och resor med hela familjen. Vi har inga stora renoveringsprojekt i åtanke detta år men lilltoan och lillhallen ska fixas helst innan sommaren. Jag fyller 30 år i maj och tycker självklart det ska firas så hoppas maken tänkt ut något stort? 😉 haha. R fyller 30 i höst och det ska firas såklart! Vi har också pratat om att gifta oss igen, vill att barnen ska vara med, ha drömklänningen och hela paketet. Men det blir nog inte i år då vi båda fyller 30 men kanske om ett par år? Vi lever bara en gång och jag firar gärna allt som kan firas och lite till. Det är viktigt! Vad gäller mig själv och personlig utveckling så jobbar jag vidare på att våga ta för mig mer, våga ta initiativ, ge ännu mer kärlek och fortsätta tänka så positivt som jag gör.

Jag vill tacka er från hela mitt hjärta för att ni läst min blogg detta år, ja kanske ända sen starten 2005? Ni gör det så roligt att blogga, ni ger mig idéer och inspiration, konstruktiv kritik och massa pepp. Hoppas ni följer med mig under 2012 och på en hel del nya resor. Jag är riktigt peppad och ska försöka komma på lite nya kategorier. Jag vet att filmklippen uppskattades, kanske mer sånt? Blir ju ingen vidare kvalité dock men lite vardagsglimtar sådär. Mer in-action-bilder. Ni får gärna önska om ni vill läsa om något mer? Bloggen följer ju mest mitt liv men det är alltid roligt att utvecklas och jag ser fram emot roliga samarbeten och bloggrelaterade jobb. Det är så himla skoj!

Gott Nytt År kära Ni

60

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00