Tävling – 1000:- att handla barnkläder för hos Kidelin.se

 

Får jag lov att presentera en tävling med ett presentkort värde 1000:- i potten, från favoritbutiken Kidelin som har helt underbara barnkläder! För att vara med och tävla gör du bara så här:

1. Gilla Kidelin.se på facebook (<—Länk)
2. Motivera varför just du ska vinna och berätta gärna vad du skulle shoppa hos Kidelin för presentkortet
 
 
Tävlingen pågår tom. onsdag klockan 20.00!
 1. hej jag heter wilma har gillat på facebook jag vill gärna vinna lite kläder till mina 5 syskon som jag älskar 🙂 jag har aldrig vunnit någon tävling förut så nån gång måste vara den första och här skulle det bli bra och vinna första tävlingen på din blogg det här skulle jag vilja vinna

  en scarf,klänningar till sommaren,tröjor,mössor,byxor,m.m

  så jag får väll hålla tummarna hejdå:)

 2. Jenni skriver:

  Dottern har pratat om denna klänningen sedan hon såg den på bild för några dagar sedan http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/klanningar/lucky-ellen-amanda-cerise.html
  Sonen som har snygga tröjor skulle matcha dem med ett par http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/byxor/skrw-baggy-chino-morkgra.html

  Vi är mitt i en flytt med allt vad det innebär och inskolning på ny förskola så varsin present till barnen skulle glädja dem 🙂
  Jag gillar Kidelin sedan länge!

 3. Har en dotter som älskar klänningar och det ska vara klänningar med snurr i! Det är dock inte så lätt at hitta har jag märkt. Har nu sett att Kidelin har flera som skulle falla min bestämda lilla tjej i smaken.Skulle vara fantastiskt att kunna överaska henne med en riktig ”snurrklänning” till jul!

 4. annaf skriver:

  Hejsan!!
  vill så väldigt gärna vinna pengar för att kunna köpa fina kläder i rosa (om jag får välja blir det geggamoja). Min lilltjej fyller 6 år på julafton, hon har nyligen fått glasögon och behöver få lite nya kläder för att matcha de rosa brillorna, som då får bli pricken över i:et! 🙂
  Vi håller tummarna hårt, hårt!
  //anna

 5. Jag är mamma till två små killar på 4 och 5 år. Det är oerhört hög omsättning på byxor i vårt hushåll, för det är jämt slitna hål på knäna på deras byxor. Jag vet inte hur de lyckas, men jag sliter snart mitt hår i ren frustration. Jag har många gånger drömt om fina märkesjeans till grabbarna men så struntar jag i det då det känns så onödigt med tanke på slitaget på byxfronten. Men de skulle ju vara så fina i dem… Därför skulle jag använda ett presentkort från Kidelin till att köpa varsitt par Nova Star Jeans åt mina härliga söner, att använda vid de tillfällen de ska vara lite finare, på barnkalas, på helgshoppingen, på julfester och sådär. Till dagis skulle de jeansen aldrig få komma i alla fall… 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..