Wanna change

Höst betyder förändring, uppfräschning, göra något nytt… Jag vill göra om hemma, tatuera mig för nu vet jag precis var och vad jag ska tatuera och så vill jag göra något nytt. Men vad?

Jag har märkt att jag faktiskt äntligen blivit ganska vuxen. Jag vågar stå för vad jag känner och tycker, jag vågar säga nej, jag vågar lita på mina vänner och jag vågar att INTE engagera mig i de som inte är värda det. Äntligen! Det finns en gräns till hur mycket man kan försöka. Man behöver inte vara vän med alla, men jag ser gärna till att ha en god relation till de omkring mig, reda ut saker och ta det face to face. Jag erkänner att det är frusterande när folk sticker huvudet i sanden och inte vågar, vill, kan. Men det är deras förlust. Vi lever bara en gång.

En ny tid är här! Kram/E

 1. Sandra skriver:

  Du är ju både mamma och gift så ja, du ÄR vuxen. Man mognar och förändras som person när man får barn. Det händer för alla nyblivna mammor och pappor.

 2. Åsa skriver:

  Stå på dig för annars gör någon annan det! 🙂

 3. å skulle du kunna ge mig lite av det då.. är fortfarande rädd för vuxen livet.. eller aa har ju precis startat..

 4. tuzz skriver:

  Helt rätt Engla!

 5. Gud vad bra det låter att du kommit så långt i din personliga utveckling! :)Jag har många liknande problem med mig själv som jag jobbar på, jag blev sjuk av mina så det låter bra att du är på rätt väg. Hoppas jag också lyckas!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..