Uppdrag: Fixa hemma

Fotar i Romeos rum som ännu inte är klart. Får bli i 1-års present!

Ett uppdrag som aldrig blir klart är fixandet hemma men om man räknar bort renoverandet så är övrigt fix ganska kul och man förändrar så mycket med små medel. Nu vill jag ha en tavelvägg där vi har stora spegeln i vardagsrummet, och under tavelväggen ett smalt bord. Med plats för en snygg vas, en lampa och tidningar tex.

Gillar detta hallbord från Englesson

 1. Stina skriver:

  Härligt att göra om! Vart har du gjort av den där sittbänken som ni hade under spegeln då? Ska du sälja så är jag pass på 🙂 frågade en annan gång vart du fått tag i den o slulle meer än gärna köpa den, så fin!!

 2. anneli skriver:

  engla, vilken avdelning på HM finns toppen på?
  den är verkligen urfin

 3. annie skriver:

  Jättefint bord! Har just varit på jakt efter något liknande och IKEA har faktiskt också flera snygga, kolla under fliken ”sideboards” =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..