TGIF

Godmorgon folks! Hoppas ni sussat gott 🙂

Tänkte på en sak, jag brukar få många påståenden/frågor om att jag bantar när jag visar bild på mat. Som igår tex. när jag åt tonfisksallad till middag. Det är inte ofta jag visar vad jag äter men de få gånger så visar jag ganska bra mat och då drar man kanske slutsatsen att jag är jättenyttig? Jag visade ju inte tex upp gårdagens flottiga stripstallrik, glassen till mellis osv. Det händer men oftast så blir det en bild på ”bra” mat. Vet inte varför men det känns kanske mest fräscht att fota 😉

Men nej jag bantar absolut inte, jag har däremot gått upp ett par kg under sommaren och så får det vara. Jag säger att jag behöver det lilla extra inför allt springande efter barnen 😉 Jag äter sunt i det stora hela men under semestern blir det en hel del onyttigheter också. Jag tar ju PWs varje morgon så på motionsfronten är jag nöjd men det gör ju knappast att jag går ner i vikt. Alla tränar inte för att gå ner, jag tränar nu för att må bra, hålla mig i trim. När du har din målvikt måste du ändå träna för att hålla dig i form. Det handlar inte alltid om att gå ner. Är så trött på den missuppfattningen.

Nu blir det snart en PW, och säkerligen massa gottis ikväll då det är fredag 😀

Kramis

 1. Tina skriver:

  jag är likadan…ska jag kunna dricka 1-2 glas rose/rött vin till maten under min semester så är det bara ut och jaga 22000 steg under dagen.

  Strunta i alla kommentarer du får, jag blir glad att det är fler än jag som inte gillar matpotatis. Små färskpotatatis är det enda som är gott enligt mig!

 2. oki skriver:

  Blir så full i skratt när du säger att du tränar, inte är dina promenader träning. Du duschar ju INNAN du promenerar.
  Visst kan man få upp pulsen och bli svettig av pw men till slut vänjer kroppen sig och du kan inte gå tillräckligt snabbt för att det ska räknas som träning.
  Men som komplement till träning så är promenader toppen.

 3. Kim skriver:

  Men herregud människor nu får ni ge er!
  Att röra på sig varje dag och äta nyttigt är bra för kroppen och hälsan, och precis som många skriver behöver det inte alltid ha med bantning att göra utan för att man helt enkelt mår bra av det!
  Och att alla hetsar upp sig för att Engla en gång sagt att hon undviker potatis och nu har ätit det. Herregud!
  Ibland är man sugen och ibland inte!!
  Och angående att hon ville gå ner sina mamma kilon fort. VEM VILL INTE DET?! Klart man bryr sig om hur man ser ut och vill trivas med sig själv!
  Börja bry er om er själva istället och har ni bara saker att klaga på så håll er härifrån!
  Låt Engla leva sitt liv, blogga om vad hon vill och prioritera sånt hon tycker är viktigt!

  Jag tycker att du verkar vara en underbar människa Engla.
  Visar både när du är ledsen och glad och väldigt öppen om mycket, det är starkt när man dagligen har folk som klagar på dig här i bloggen.

  Och till er som tycker att Engla är svag och känslig, det kanske är ni som gör att hon blir sån? För att ni ständigt hackar på henne och är elaka!
  Vem blir inte ledsen då?

 4. sandra skriver:

  Camilla: potatis som potatis eller? Strips gratäng mm är ju potatis så då ska man väl säga att man inte äter specifikt kokt potatis. För läsare är ju knappast synska.
  Engla: Det är som caterine säger att hjärnspökena sitter kvar. Man ser en fd anorektiker som en nykter alkoholist. Utifrån bloggen utgår man från att du är rätt utseende fixerad. Redan nån månad efter tvillingarnas födsel pratade du om att bli av med mammakilon. Du verkar ha ett kontrollbehov och är rätt fixerad vid att alltid vara välklädd och tillfixad, samt att du bara visar nyttig man. Varför blir du då så förvånad när du verkar motsägelsefull? Du framställer dig själv på ett vis och säger själv att du inte visar strips mm. Du förmedlar ju själv den bild som folk reagerar på. Rannsaka dig en stund och försök se hur du framstår utifrån. Om du sen inte gillar det kanske du ska jobba med dig själv och den ”falska” (som du påstår)bild som du förmedlar istället för att sitta och tjura när folk kommenterar.
  Ett ex är Hanna Friden, en föredetta anorektiker, varför får inte hon en massa kommentarer om anorexi idag tror du? Hon förmedlar en helt annan bild än du själv gör, kanske mer äkta!

 5. Men herregud, jag äter sådär nyttigt varje dag, varje måltid, men jag anser inte att jag bantar utan just äter nyttigt. På så sätt kan man unna sig en glass eller godis emellanåt med gott samvete:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..