Ny profilbild?

Jag vill ha ny bloggdesign och ny profilbild! Min bild är från i vintras när jag vägde lite mer, var väldigt sliten och blek. Tycker jag ser lite äldre ut också 😉 Men jag gillar den 😉 Dock så vill jag byta då och då, känns lite trevligt med förändring ibland.

Kanske denna bild? Hela eller beskuren? Snart är det ju dock höst men ett tag fungerar det ju. Känner jag mig rätt sitter den nog till nästa år 😀

 1. Hej!

  Behöver du hjälp med designen så är du välkommen att kontakta oss 🙂

  Mvh
  Mimmi Webdesign

 2. Mona skriver:

  Helt klart det nye!!! Helt ærlig, det du har nå er ikke så veldig fint…du ser vannvittig mye bedre ut på de fleste anre bilder jeg har sett.

 3. Sandra skriver:

  Jag håller med.Du ser yngre ut när du är smal, för vissa är det ju tvärtom, dom ser äldre ut när dom gått ner i vikt. Nu ser du ut som typ 25år.

 4. Beskuren – helt klart!!!

 5. Jag verkar vara den enda här som undrar vart den extremt helt underbara klänningen kommer ifrån? Kommer inte kunna sova inatt för att jag kommer ligga och tänka på den. Sen tyckte jag även den översta, helbilden 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..