Sommarmat

Enkel och snabb middag idag fick det bli. Tonfisksallad med honungsmelon och fetaost! Gott och svalkande. Ikväll njuter jag av kesella med nötter, hallon & mörk choklad.

 1. anneli skriver:

  lina: jag skrev ju att det inte syns isåfall

 2. Lina skriver:

  Anneli- qué? Hur kan du säga ”nej engla du har inte gått upp”? Visste inte att du co-operatade (i brist på lämpligt, svenskt ord) hennes kropp! Men allvarligt – ser du inte själv något problem med det uttalandet? Hur fasiken ska du kunna bedöma det? Det är inte direkt så att det alltid syns så fort man lägger på sig ett kilo här eller där…

 3. anneli skriver:

  nej engla du har inte gått upp, inte så det syns iallafall
  och du skulle nog kunna lägga på dig 10kg till och fortfarande vara galet snygg

 4. Joss skriver:

  Jag älskade också tonfisk och tonfisksallad när jag var liten, jättegott! Tonfisk är super och innehåller de bra fetter som kroppen behöver.

  Jag brukar blanda tonfisk med grekisk yoghurt och ha i färsk tomat, gurka, paprika, champinjon, vitlök och kryddor. Äter ”röran” tillsammans med fullkornspasta. Är gott och ger mycket energi och spring i benen 🙂

 5. Engla skriver:

  Haha, ja det är bra att det framstår som jag är så nyttig. Har ju inte berättat vad jag åt till lunch och att det blev glass till mellis. Hat gått upp ett par kg under sommaren men det kanske behövs inför hösten då det blir mer och mer spring efter barnen 😉

  Jolie äter sin med tonfisk med pastasnäckor, majs och gräddfil. Mums tycker hon!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..