Gold zipper

När jag ser de här ursnygga Primeboots så sörjer jag lite extra att just dessa boots inte funkar på mig. Hur snygga som helst men känns för klumpiga tycker jag. Kanske en vanesak? Jag älskar boots och just denna stil men vill att de ska kännas lätta och nätta att gå i. Du finner dessa ovan hos TinTinStyle.

 1. Det finns olika modeller när det gäller Primeboots. Några väldigt klumpiga och några lite mindre. Jag har de som är mindre klumpiga! Du kanske bara beställde fel sist?

  Kram

 2. Sophie skriver:

  Tror du skulle passa i dom. Ha dem tillsammans med ett par snygga jeansshorts, en stickad kofta, fjäderörhängen och en lång halskedja….skitsnyggt!!! Lite lagom boho-chic, o glöm inte flätorna i håret 🙂

  kramkram

 3. tuzz skriver:

  Ser riktigt varma ut och supersnygga!

 4. Sanna skriver:

  Jag köpte ett par svarta med dragkedja bak… dom känns lite stora men jag tror att det är en vanesak… dom blir ju bara snyggare ju mer man använder dom… kommer att hålla typ resten av livet…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..