Nöjd

Jättenöjd med inbjudningskorten jag pysslat ihop på datorn och sedan framkallat. Blev faktiskt mycket roligare och mer personligt beställa från någon annan som gör dem. Och jag som älskar att pyssla men inte har tid att sitta och klippa och klistra i flera timmar, ja dagar tycker det är perfekt att ägna ett par timmar på datorn istället. Visar dem när alla fått sina 🙂

Nu ska vi ta en PW, det är strålande sol här idag. Ska in til stan senare för att kika på höstkläder till barnen och lite födelsedagspresenter åt Jolie.

Kramar

 1. Roligt att det blev bra. Påminner mig om att jag ikväll ska ta fram mina scrappapper och fixa ett kort till min mamma som fyller år imorgon. Ute i sista minuten ja visst men jag har semester så det ska hinnas med. 🙂

 2. Ska bli roligt att få se! Jag gör också barnens inbjudningskort själv och sparar i deras babyböcker, hoppas att de går med på mitt lilla nöje i många år till, för det är mest jag som tycker det är roligt :)Ja, och mor- och farföräldrar då också förståss!

 3. Har också börjat handla/spanat på höstkläder till lillan. Nu är det så skoj när det börjar finnas så mycket fina kläder. Nu när vi kommit upp i storlekarna 74 -> alltså 😉

 4. Tessie skriver:

  Hur gick du till väga? Vilket program och vart beställde du för print? (om du nu inte printa ut dem hemma 🙂 )
  Ha en kanon bra dag!
  Du är världens bästa mamma och jag beundrar din styrka.

  Kramar,
  Tessie <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..