ANNONS

Fransigt

/

Dagens mission var att snabbkolla butikerna efter höstplagg åt barnen (+ presenter till Jolie) men vi hann tyvärr inte det utan slank bara in på H&M och Polarn o. Pyret. På H&M så hittade jag franstopparna ovan som jag tycker är supersnygga så här sommartid till shorts. Och på barnavdelningen hade de fått in lite nytt men jag tror vi avvaktar ett tag och inventerar barnens garderober ordentligt innan vi köper höstplagg. Jolies kläder behöver verkligen rensas bland då hon skjutit iväg på längden. Åt grabbarna blev det i alla fall varsin gubbkeps då de andra är för små, samt en varsin jeansskjorta.

19
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00