Trötter

Trött och tom med noll inspiration. Eller snarare massor av inspo med ingen ork. Jag ser min höstlook klar för mig efter att ha spanat höstplagg. Ska försöka knåpa ihop en lista med nyckelplaggen här i veckan. Jag har en hel del sömn att ta igen så ska försöka nu, men fdet är ju kvällarna man får tid till allt det där man inte hinner annars 😉

Natti

  1. Det där är ett dilemma. Det är klart att man vill ha sin lilla egentid samtidigt som sömn är så viktigt för att orka.

  2. Sov gott! För att orka, behöver man sova. Det mesta kan säkert vänta, till en annan dag.

    Kram

  3. Hej får jag tipsa dig om en tjej som skriver en helt underbar bra barnmodeblogg. Tänkte du sa att du skulle fylla på förråden till de små och behövde tips. Kolla in hennes kategori ”Haleys kläder”. Finns mycket fint där. Haleyborg.blogg.se
    Hoppas du hittar något fint.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..