Vågor

Härliga vågor!!! Det regnade under frukosten och sedan sprack det upp så vi skyndade oss ned till havet en snabbis. Jag älskar att bada i vågorna! Hade inga badkläder med oss och sedan kom åskovädret men nu är det strålande sol igen så vi turas om att bada och vara på rummet med Romeo.

Plocka stenar är Jolies grej. Hon finner det magiskt och hittar olika former och färger.

De läckra armbanden nin ser på våra handleder är vår all-inclusive-biljett. Man bär det som ett åkband dygnet runt för att undvika missförstånd bland personalen. Vi äter fritt från frukost-, lunch- och middagsbuffén samt kan ta glass, frukt, dricka och pizzaslices vid poolbaren. Öl, vatten, läsk och vissa drinkar ingår, tex rom & cola, vitt och rött vin till maten. Man kan be om att få en meny vid maten för att se vad som gäller just för all-inclusive vad gäller desserter och dryck. Man kan äta på en restaurang vid vattnet också, men då får man betala själv, dock med viss rabatt som jag förstår det (för all-inclusive gäster). Buffén för varje måltid har öppet fasta tider och första dagen så var man helt förvirrad och vi missade lunchtiden med 10 minuter, men sedan så sitter det. Och det är bara att fråga om man inte vet eller förstår, alla svarar vänligt!

Ställ gärna frågor under detta inlägg gällande resan, hotellet, maten mm så ser jag till att svara asap 🙂

LOADING..