Simmat i havet

Solen har strålat hela eftermiddagen och folk har solat och badat som aldrig förr. Många som liksom vi reser hemåt imorgon. Vi tog ett sista dopp nere i havet och det var alldeles ljummet. Stora vågor som vi slängde oss i och bara njöt. Fick pirr i hela kroppen och har det fortfarande. Fantastiskt att få avsluta sista dagen här på Rhodos så.

Middagen var lite extra god ikväll, lördag och allt. Fläskfilé, kycklingfilé och extra godsaker på dessertbordet tackar man inte nej till. Har nog aldrig blivit så mätt denna vecka som just ikväll, och då har det varit bra mat i stort sett varenda dag (sagt av en kräsen tjej!). Jag har saknat rena proteinkällor vissa måltider men ändå lyckats plocka ihop något mättande och gått lös på meloner och tzatsiki, fetaost, grönsaker och bröd som standard.

Tack Apollo för den här veckan! Det har varit en underbar upplevelse för oss alla i sällskapet och ett minne för livet. Känns vemodigt att det redan är sista kvällen här på hotellet. Det är galet vad snabbt man gör sig hemmastadd 😉

Nu blir det sängen innan klockan ringer tidigt imorgon bitti. Flygbussen hämtar oss runt 10-tiden och med tre barn varav två bebisar och en sjukling så tar allt sin lilla tid. Klockan 05 tycker sällskapet vi bör gå upp och fastän det låter fasligt tidigt vet jag att det är nödvändigt med all matning, frukostintag och för att hinna checka ut.

Natti/E

LOADING..