Simmat i havet

Solen har strålat hela eftermiddagen och folk har solat och badat som aldrig förr. Många som liksom vi reser hemåt imorgon. Vi tog ett sista dopp nere i havet och det var alldeles ljummet. Stora vågor som vi slängde oss i och bara njöt. Fick pirr i hela kroppen och har det fortfarande. Fantastiskt att få avsluta sista dagen här på Rhodos så.

Middagen var lite extra god ikväll, lördag och allt. Fläskfilé, kycklingfilé och extra godsaker på dessertbordet tackar man inte nej till. Har nog aldrig blivit så mätt denna vecka som just ikväll, och då har det varit bra mat i stort sett varenda dag (sagt av en kräsen tjej!). Jag har saknat rena proteinkällor vissa måltider men ändå lyckats plocka ihop något mättande och gått lös på meloner och tzatsiki, fetaost, grönsaker och bröd som standard.

Tack Apollo för den här veckan! Det har varit en underbar upplevelse för oss alla i sällskapet och ett minne för livet. Känns vemodigt att det redan är sista kvällen här på hotellet. Det är galet vad snabbt man gör sig hemmastadd 😉

Nu blir det sängen innan klockan ringer tidigt imorgon bitti. Flygbussen hämtar oss runt 10-tiden och med tre barn varav två bebisar och en sjukling så tar allt sin lilla tid. Klockan 05 tycker sällskapet vi bör gå upp och fastän det låter fasligt tidigt vet jag att det är nödvändigt med all matning, frukostintag och för att hinna checka ut.

Natti/E

 1. Äh ha vilka binikitrosor du vill ha. Jag skulle aldrig våga visa en bild av min bakdel sådär men då är jag större också. Jag skulle nog mer likna en flodhäst 🙂

 2. Cilla skriver:

  Anna: Vilken onödig kommentar! (Den Anna som först skrev om rumpan)Engla har ingen platt ända!

 3. Vickan skriver:

  Asch, jag skulle blivit superglad om jag hade haft en platt rumpa. Tycker min ar alldeles for stor! Du ar sa fin Engla!

 4. Anna skriver:

  hahha..roliga rumpkommentarer..

  men visst är det rätt tips som någon kom med- tyvärr så blir det lite så efter graviditeter för dem flesta bla. jag märkte det på mig själv så utfall och lite andra övningar gör susen!

 5. Anna skriver:

  … och jag som satt och undrade hur du kan vara i så fin form efter tvillinggraviditeten… Du har INTE en platt rumpa Engla, däremot har säkert den där Anna som kommenterade jordens plattaste bak eftersom hon tagit reda på hur man gör för att bli av med den.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..