Just nu

Det blev väldigt mörkt på himlen och tomt vid poolen precis…

Har hunnit med lite dopp i havet på förmiddagen när solen kikade fram men lilla R har feber och lite hosta så nu sitter vi och myser på rummet. Min lilla älskling! Känns inget vidare att flyga imorgon när han är hängig men jag hoppas det går bra.

Update: Kika in hos Apollos blogg istället så får ni väderleksrapporter och allt annat och slipper läsa om det här för jag antar att det är en heeeeeeelt annan sak.

 1. Jag mår dåligt över vilka hemska människor det finns här i världen. Usch fy, skäms på er! Skulle ni säga samma saker om ni träffade Engla personligen? Tror inte det.

 2. Men fy vad tråkiga kommentarer du får Engla. Jag blir illa till mods 🙁 Alla kan inte tycka lika jämt men här är ju folk elaka. Nej usch och fy!

  Massor av kramar till dig och tack för en bra blogg!!!

 3. Lina skriver:

  Herregud jag blir helt mållös över all skit som kastas i det här kommentarsfältet. Har ni ingen skam i kroppen människor?! Vad lider ni av? Vad lever ni för jäkla liv som går in här och skriver såna här saker? Det är ju så att man blir mörkrädd.

  Engla, jag förstår att du måste bli utled på allt detta skitsnack… men jag tror också att du är smart nog att inse att detta är människor som säkerligen skulle ge sitt högra ben för att få byta liv med dig eller bara vara din vän. Avundsjukan visar sitt fula tryne igen.. Tack för alla fina bilder från resan, ni verkar ha haft det underbart trots vädret. Vilken upplevelse för barnen! 🙂 Kramar

 4. Emmah skriver:

  Tror folk är så missunsamma för att de är avundsjuka! Antingen har de inte möjlighet (pga pengar eller annat) att kunna åka iväg på resa som Engla. Det eller så tycker/vet de med sig att Englas familj är lyckligare och gör livet till det bästa av det som de faktiskt har jämfört med andra? Vad vet jag, jag tycker det är jättekul att få läsa om allt, och jag tycker verkligen hon förtjänar det och alltid det bästa. Ni andra avundsjuka, bittra och elaka människor kan gå och störa någon annan, eller varför inte TA TAG I ERA EGNA LIV. Det är antagligen där problemen ligger! Hoppas hemresan gick bra sedan Engla och att lillen kryade på sig!! Kramar!

 5. Lisa skriver:

  Helt sjukt vad folk är bittra, det är väl ingen som tvingar ner er vid datorn och englas blogg? Varför göra allt för att dra ner stämningen på deras semester? Är ni verkligen så missunsamma?
  Jag hoppas i alla fall att lille R kryar på sig och att ni får några solglimtar till innan hemfärd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..