Big hotell

Mythos Beach är ett stort hotell med allt du behöver, vilket är perfekt för oss med barn måste jag säga. Visst saknar jag att ha gångavstånd/promenadvänlig gata till stan men samtidigt har vi allt vi behöver och mer därtill här. Pooler, strand, bar, restauranger, aktiviteter för stora och små, liten shop vid receptionen, inomhuspool, gym och spa. Så det går ingen nöd på oss 🙂 Imorgon ska vi försöka hyra bil och åka runt lite, vill ju se gamla stan och ja butiker, caféer, folk! 😉 Håller tummarna för att det finns två babyskydd lediga. Har hört och läst att bussen är lite opålitlig och det vågar vi inte riskera med två bebisar.

Bilder på hotellet, maten och poolerna ska jag fixa imorgon, förstår ni vill se det 🙂 Kanske kan ordna en filmsnutt också!

Puss&Kram/E

 1. Varning, trafiken i Rhodos är hemsk. Är väldigt mycket olyckor där, folk typ ”tutar och kör”, så var försiktiga!

 2. Trafiken på Rhodos är inte alls så farlig, men det kan vara lite knivigt att åka bil inne i stan eftersom det är enkelriktat överallt. Jag rekommenderar att ni parkerar vid Mandrakihamnen eller någon annastans i utkanten av stan och tar er fram till fots. När ni väl är inne i stan är det inga avstånd utan alla restauranger och all shopping (!!) finns på bekvämt avstånd.

 3. låter underbart 🙂 hoppas ni har en fantastisk semester och se till att njuta av värmen och solen de sista dagarna där!!

 4. Kul att se utsidan på hotellet 🙂 Tycker att det låter som ett bra ställe, jag gillar när det är avstånd till ”stan”, det blir så mycket lugnare då.

  Jag förstår att ni inte vill åka buss med barnen, det hade inte jag heller gjort. I stort så kör de ganska vilt utomlnads.

  Hoppas att ni får varmt och skönt den dag som är kvar.

 5. Hur är maten på hotellet? Ingår dryck eller får man betala den utom? Finns det spjälsängar till de små? Ha en fortsatt trevlig resa och du ser ut att blivit jättebrun!

 6. Har vänner från Sverige, England och Norge (småbarnsmammor) som bor ute i Ialyssos, Trianda och Ixia på Rhodos och som använder bussen dagligen för att ta sig in till stan med sina barnvagnar. Bussarna är rena och fräscha och har lågt insteg för barnvagn.

  Man ska inte ha så mycket fördomar om vad som sker ”utomlands”, Grekland har faktiskt blivit riktigt modernt på senare år, även om ekonomin raserar.

 7. Lina:
  Du har helt missuppfattat Anna-Marias inlägg på BK..
  A-M ber om ju ursäkt för sina avundsjuka påhopp på Engla!!!
  Tvingad av Stureplan skrev hon den falska ursäkten!!!
  Trist för den mer seriösa och initierade Mia med en så insnöad kollega..!

 8. Hej!

  Var i Rhodos för några veckor sedan, bussarna är okej men de håller inte tidtabellen och sen kan det bli väldigt fullt på bussen.Men håller med om att ni måste besöka Rhodos stad och gamla stan, riktigt mysigt : ) Hoppas att ni har en bra semester ser ut så iaf : )

 9. Det är inga fördomar vad som sker utomlands. Jag har nyligen varit på Kreta och vet att det inte går så tryggt till när man åker buss. Samma gäller i Spanien.

 10. Hej!
  Vi ska till Rhodos i sep och då bo på samma hotell som ni. I beskrivningen över hotellet står det att det finns barnvagnar tillhanda. Har ni lånat eller har ni med egna?

 11. Estetica… lider du möjligen av kronisk bitterhet? Haha, jisses. Läs igen – gör om, gör rätt – and then lighten up will ya?

 12. (Varför i HELA kära världen skulle Stureplan bry sig om att få henne att skriva en ursäkt? Det var ju det absolut löjligaste jag hört i hela mitt liv!)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..