Big hotell

Mythos Beach är ett stort hotell med allt du behöver, vilket är perfekt för oss med barn måste jag säga. Visst saknar jag att ha gångavstånd/promenadvänlig gata till stan men samtidigt har vi allt vi behöver och mer därtill här. Pooler, strand, bar, restauranger, aktiviteter för stora och små, liten shop vid receptionen, inomhuspool, gym och spa. Så det går ingen nöd på oss 🙂 Imorgon ska vi försöka hyra bil och åka runt lite, vill ju se gamla stan och ja butiker, caféer, folk! 😉 Håller tummarna för att det finns två babyskydd lediga. Har hört och läst att bussen är lite opålitlig och det vågar vi inte riskera med två bebisar.

Bilder på hotellet, maten och poolerna ska jag fixa imorgon, förstår ni vill se det 🙂 Kanske kan ordna en filmsnutt också!

Puss&Kram/E

 1. Lina skriver:

  (Varför i HELA kära världen skulle Stureplan bry sig om att få henne att skriva en ursäkt? Det var ju det absolut löjligaste jag hört i hela mitt liv!)

 2. Lina skriver:

  Estetica… lider du möjligen av kronisk bitterhet? Haha, jisses. Läs igen – gör om, gör rätt – and then lighten up will ya?

 3. Inez skriver:

  Hej!
  Vi ska till Rhodos i sep och då bo på samma hotell som ni. I beskrivningen över hotellet står det att det finns barnvagnar tillhanda. Har ni lånat eller har ni med egna?

 4. Anna skriver:

  Josefin: Ja Kreta kanske är en annan historia.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..