4 år

Jag i klänning från H&M Conscious Collection (barnavdelningen), skärp Louis Vuitton, guldsandaler Asos och väska Chanel. Jolie i klänning från Proud och sandaler H&M.

Mycket att fira denna vecka 🙂 Igår var det min och makens Bröllopsdag! Vi har nu varit gifta i fyra år. Tiden går verkligen fort. Jolie låg i magen då och nu har vi tre barn

På min födelsedag i förrgår fick vi upp en flaska bubbel på rummet av Apollo. Så himla gulligt! Så den intogs igår på balkongen. Idag har vi hängt vid poolen på förmiddagen och sedan chillat på rummet med två trötta pojkar som vaknade 05 imorse. Nu sussar de och vi ska inta lite middag, är vrålhungriga! Tar med kameran och fotar buffén så ni får se 🙂 Måste säga att tzatsiki, som jag aldrig varit så förtjust i hemma, är himmelskt god här. Jag äter det till alla måltider utom frukosten 🙂

Puss&Kram

 1. Ingela skriver:

  Om man inte har något positivt att säga ska man vara tyst! Vad vinner man på att fälla en taskig kommentar? Den som har taskig självkänsla mår bra för sekunden. Ne vännen, du ser strålande ut! <3

 2. Jag är 18 år och älskar din klädstil. Men även jag måste säga att klänningen är alldeles för kort. Inte ens jag som är i ”mina bästa år” hade satt på mig en sådan kort klänning! Och jag håller med kommentarerna ovan, hur ska du kunna ta hand om dina barn i en sådan liten klänning? =/

 3. Linda skriver:

  Grattis i efterskott både till bröllopsdagen och till din födelsedag.

 4. Jenny skriver:

  Att det redan är fyra år! och då slår det mig hur länge jag har följt din blogg, lite coolt! Tack för en bra blogg!

 5. Sandra skriver:

  My: Tjejer har mycket större bekräftelsebehov än killar. Ibland är det kanske inte så bra och hälsosamt för oss tjejer? Bloggvärlden styrs av tjejer. Det är mest tjejer som bloggar och tjejer som följer bloggar som handlar om mode eller familjeliv. Tjejer som bloggar vill få bekräftelse, uppmärksamhet och komplimanger av andra tjejer annars hade man kunna ha stängt kommentar-fält eller privat blogg. Men man kan inte vara älskad av alla. Med stort bekräftelsebehov kommer tjejer som stör sig och allt skitsnack. Jantelagen som styr?Alltså blir det så här hela tiden. Mest komplimanger och smicker men även folk som kritiserar eller är elaka. Och sen folk som klagar på dem som klagar. Som du skriver: ”Tjejer måste sluta trampa ner på varandra”. Tröttsamt. Suck. En ond cirkel.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..