4 år

Jag i klänning från H&M Conscious Collection (barnavdelningen), skärp Louis Vuitton, guldsandaler Asos och väska Chanel. Jolie i klänning från Proud och sandaler H&M.

Mycket att fira denna vecka 🙂 Igår var det min och makens Bröllopsdag! Vi har nu varit gifta i fyra år. Tiden går verkligen fort. Jolie låg i magen då och nu har vi tre barn

På min födelsedag i förrgår fick vi upp en flaska bubbel på rummet av Apollo. Så himla gulligt! Så den intogs igår på balkongen. Idag har vi hängt vid poolen på förmiddagen och sedan chillat på rummet med två trötta pojkar som vaknade 05 imorse. Nu sussar de och vi ska inta lite middag, är vrålhungriga! Tar med kameran och fotar buffén så ni får se 🙂 Måste säga att tzatsiki, som jag aldrig varit så förtjust i hemma, är himmelskt god här. Jag äter det till alla måltider utom frukosten 🙂

Puss&Kram

 1. Fina bilder och grattis till fyra år som gifta =) och til tre fina barn..Snart har jag själv en liten prinsessa (4v kvar ) Det är LYCKA!!

  Passa på att NJUTA dessa sista dagarna..

  Kram till fina familjen!

 2. Inte konstigt att klänningen är för liten då 🙂
  Varför inte köpa kläder i din egen storlek istället? Ser faktiskt lite fjortisaktigt och osmakligt ut med så där kort ”klänning” (som i ditt fall mer ser ut som en virkad topp men att du glömt byxorna ;-))
  Härligt att ni får fira alla dagarna i värmen iaf och slipper regnet här hemma!

 3. Va fin klänning! 🙂

  Jag har med köpt kläder från barnavdelningen och är inte lika liten som Engla, dvs ingen 34 rakt igenom. Däremot är strl 164-170 ganska stora storlekar (för att vara barnkläder). När jag pröva på KappAhl skulle jag nog vilja säga att 164=S och 170=M så så hiiiiimla litet är det minsann inte!

 4. Jättefin klänning förresten. Du har fina ben, varför inte visa dem? Skulle jag med göra om jag såg ut som du 🙂

 5. Klänningen ser lite väl kort ut. Hur kan du ta hand om dina barn i den där klännningen? Bara det minnsta lilla du behöver bocka dej framåt t ex ta upp barnen i vagnen, måste ju hela rumpa visas. Eller hur bär du dej åt?

 6. Oh herregud, firar ni 4 år! Jag minns väldigt klart det inlägget där du avslöjade erat överraskningsbröllop. Då hade jag följt bloggen i flera år. Herre min gud vad tiden går fort!

 7. Vad mysigt ni verkar ha det! Sager som en del andra, jag maste ha last din blogg i hur manga ar som helst, hade last den ett bra tag nar du gifte dig. =)

 8. Hun skriver hvor klærne er fra for inspirasjon til andre , er lita selv og bruker klær fra barne avd. Er 40 år ; )))

 9. Jag är snart 40 och köper också kläder från barnavdelningen. Det är väl inget konstigt, de kläderna är ofta större än en normal xs.

 10. Jag köper att du handlar kläder från barnavdelningen för det gör jag också ibland – men din ”klänning” är alldeles för kort.
  Det har inget att göra med att du är mamma eller över 25 – den är för kort för vem som helst.
  Den är för kort för en 15-åring och den är för kort för dig.
  Jag undrar varför du själv inte ser det..?

 11. Engla!! Du ser HEEELT fantastisk ut! De andre damene som kommenterer negativt er BARE misunnelige. Når du har så vakre ben, skal du vise de frem 🙂 Jeg misunner deg! Du har fått tre nydelige barn, og ser så flott ut? All ære til deg. Jeg er kjempefan av deg, og gratulerer så mye med bryllypsdag 🙂 Du er en stor inspirasjon, og du oser selvtillit. Ikke mange som kunne hatt på seg et sånt antrekk og stråle som du gjør 🙂 Bare fortsett og vær deg selv, så lenge du føler deg komfortabel i klærne dine, hvorfor i all verden skal du endre på det, bare fordi disse damene er stygge i munnen.

  KLEMMER TIL DEG OG DIN SØTE FAMILIE 🙂

 12. När jag är med barnen, böjer mig ner,springer runt upp och ner. Plockar och grejar kan jag inte ha mus korta klänningar. Ser stelt och orörligt ut!
  Jobbigt att behöva sitta och dra ner klänningen som du gjorde sist du var ute! Osmaligt enligt mig.

 13. Varför skulle man vilja köpa kläder från barnavdelningen? Kul att ha samma kläder som tonåringar, allra helst om man är 40 år som någon kommenterade ovan.

 14. Varför är det SÅ typiskt tjejer/kvinnor som så fort de ser en bild på någon annan snygg tjej så måste de hitta något fel på det. För kort klänning, konstigt hår, konstigt smink eller vad det nu kan vara. Varför måste man påpeka det om man nu tänker det. Ger absolut ingenting förutom en liten kick till er själva. Vi tjejer måste sluta trampa ner på andra. Det skulle aldrig falla killar in att säga såna här saker. Fråga er /oss istället varför vi känner behov av att säga något sånt.
  Säg istället som det är- Hon är skitsnygg! Punkt slut.

 15. My: Håller med dig! Så jävla trött på tjejers avundsjuka, tycker man ska hylla, ge komplimanger och unna andra sin skönhet! Dessutom har man inget snällt att säga kan man lika gärna hålla klaffen;P.

 16. Jag tycker klänningen var superfin och hade gärna haft en sådan kort om jag hade så fina o långa ben!

 17. My: Tjejer har mycket större bekräftelsebehov än killar. Ibland är det kanske inte så bra och hälsosamt för oss tjejer? Bloggvärlden styrs av tjejer. Det är mest tjejer som bloggar och tjejer som följer bloggar som handlar om mode eller familjeliv. Tjejer som bloggar vill få bekräftelse, uppmärksamhet och komplimanger av andra tjejer annars hade man kunna ha stängt kommentar-fält eller privat blogg. Men man kan inte vara älskad av alla. Med stort bekräftelsebehov kommer tjejer som stör sig och allt skitsnack. Jantelagen som styr?Alltså blir det så här hela tiden. Mest komplimanger och smicker men även folk som kritiserar eller är elaka. Och sen folk som klagar på dem som klagar. Som du skriver: ”Tjejer måste sluta trampa ner på varandra”. Tröttsamt. Suck. En ond cirkel.

 18. Att det redan är fyra år! och då slår det mig hur länge jag har följt din blogg, lite coolt! Tack för en bra blogg!

 19. Jag är 18 år och älskar din klädstil. Men även jag måste säga att klänningen är alldeles för kort. Inte ens jag som är i ”mina bästa år” hade satt på mig en sådan kort klänning! Och jag håller med kommentarerna ovan, hur ska du kunna ta hand om dina barn i en sådan liten klänning? =/

 20. Om man inte har något positivt att säga ska man vara tyst! Vad vinner man på att fälla en taskig kommentar? Den som har taskig självkänsla mår bra för sekunden. Ne vännen, du ser strålande ut! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..