Regn

Det regnar idag och enligt väderleksrapporten och personalen här så ska det regna idag och i helgen men bli sol imorgon. Så då håller vi tummarna för en dags sol iaf för vi reser ju hem på söndag morgon.

Idag är vi sugna på Rhodos stad men vet ej hur vi tar oss dit med pojkarna. Ska se om vi kan hyra en bil + babyskydd för det känns som ett måste att besöka staden! Så länge det inte spöregnar vill säga.

Nu frukost! (Och ja det blir inga sovmornar här inte, pojkarna vaknar vid 06-tiden svensk tid, gääääsp ;-))

 1. Mia skriver:

  Jag tycker inte att stan är något speciellt alls! Stanna vid ert fina hotell och mys istället. I och för sig har jag bara varit i Rhodos stad på partysemester och mest varit bakfull och övervarm när jag gått i stan..

  så jag kanske inte kan ge en rättvis åsikt 😀

 2. Mia skriver:

  Jag tycker inte att stan är något speciellt alls! Stanna vid ert fina hotell och mys istället. I och för sig har jag bara varit i Rhodos stad på partysemester och mest varit bakfull och övervarm när jag gått i stan..

  så jag kanske inte kan ge en rättvis åsikt 😛

 3. Laura skriver:

  Erika: jag vände mig till Engla, inte till dig. Men du, jag vet ganska så mkt om Englas liv, därav vet jag hur mkt fejk det är på bloggen.

 4. Emelie skriver:

  Bra skrivet Erika! Du skrev precis vad jag tänkte.
  Vi tjejer borde istället hejja fram varandra för att trycka ner…
  Ha nu så mysigt på semestern. 🙂
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..