Regn

Det regnar idag och enligt väderleksrapporten och personalen här så ska det regna idag och i helgen men bli sol imorgon. Så då håller vi tummarna för en dags sol iaf för vi reser ju hem på söndag morgon.

Idag är vi sugna på Rhodos stad men vet ej hur vi tar oss dit med pojkarna. Ska se om vi kan hyra en bil + babyskydd för det känns som ett måste att besöka staden! Så länge det inte spöregnar vill säga.

Nu frukost! (Och ja det blir inga sovmornar här inte, pojkarna vaknar vid 06-tiden svensk tid, gääääsp ;-))

 1. Vet ju inte vart ni är men när vi var på Rhodos tog vi bussen. Jättesmidigt även med vagn. Klart ni måste se Rhodos stad. Underbart vacker och små mysiga butiker…

  Kram
  /Vivvi

 2. Går ju ganska mycket bussar o dom är ganska rymliga också så e vagm får nog enkelt plats…

 3. Som vanligt så är du Engla en föredömlig mamma!!!
  Alltid..och oavsett sammanhang så sätter du barnen främst..!
  Tyvärr så har inte alla barn samma förmån!!!
  Hur du orkar med att vara både en supervacker stilförebild..företagare och supermorsa..det är en annan fråga..!
  Du är vekligen värd all beundran Engla!!!

 4. Jättekul att få följa er på semestern!
  Tack att du är du!

  Ha en härlig fortsättning på semestern!

 5. Buss eller taxi kanske?Kan verkligen rekommendera Rhodos stad och gamla stan.Mysigt att gå och strosa.Ha en härlig dag.

 6. Hehe när man går in på apollos sida och läser dina inlägg så handlar de flesta om regn och hemlängtan 😀 Bra reklam!!

 7. Har hört mycket fint om Rhodos stad, synd om ni inte hittar ett sätt att ta er dit, vilket borde gå tycker man ju. 🙂

  Hoppas ni får en härlig dag, trots regn!

 8. Bra med regn, då kan du ju blogga hela dagen! Förresten hur gick det med alla barnmatsburkar? Kom dom hela fram? Räcker dom? Så ni har brorsan med er? Skönt med hjälp. Fattar inte varför du mörkar det.

 9. Märkligt att du inte berättar att din bror är med?!?!? Skäms du över det? Det behöver du ju inte göra 🙂
  Om du har tid över så skriv gärna ner tips till andra som ska resa med småbarn!

 10. Vet inte vart ni bor på semestern. Men vi bodde i falliraki förra sommaren och tog bussen därifrån flera gånger till Rhodos stad. snabbt och smidigt!

 11. När vi var på Rhodos så var det jätte smidigt att hyra bil, dom höll till på hotellet 🙂 Det fanns massor av modeller att välja på och bilstolar fanns.
  Läst dom andra bloggarna från Rhodos och det evrkar som om bussen var lite opålitlig.

 12. Altså… är ju knappt några inlägg alls….sen måste inte allt vara så perfekt och kontrolerat!! Släpp lös fantasin… visa lite mer glada och personliga bilder… istället för antingen inga bilder?? eller posé bilder…. Ibland känns det som att inläggen är tidsinställda….ingen personlighet kvar av din blogg längre… OCH man kan vara personlig utan att behöva vara privat!!! Tack för mig…

 13. Håller med dig Frida!!
  Nästan som du måste hävda dig att säga att det är ju inte en dans på rosor att vara här osv. Men du ska ju alltid låta allt vara så perfekt o sen kommer ett sånt inlägg där du hugger tillbaka mot läsarna. Hur ska vi veta när allt är så perfekt annars. Skriv att du har en jobbig dag istället. Enl bloggkommentatorerna åker ni hem en vecka tidigt o att din bror också har hemlängtan.. Synd att ni vann resan då. Trevlig hemresa!

 14. Det är ju skönt om det regnar den dagen man ska åka hem för då känns det inte lika jobbigt att åka =D

  Hoppas ni får sol de andra dagarna.

 15. Du är så tragisk, varför skulle du tigga dig till denna resa när allt du vill är att gå omkring därhemma i huset i dina sponsrade kläder, märkeskopior till väskor och extentions. Någon som hade uppskattat resan kunde ju fått chansen. Men du kan inte motstå något som är gratis, eller hur?

 16. Jag brukar aldrig kommentera här men nu blir jag riktigt förbannad. Laura, vad vet du om Englas liv egentligen?! Din avundsjuka lyser igenom, var glad för Englas skull att hon är framgångsrik, tjejen har ändå fötterna på jorden och verkar inte alls vara den person du beskriver. Tvärtom så ser jag en tjej som är drivande och har fötterna på jorden, prioriterar alltid sin familj och gillar snygga kläder och dyra väskor – nåt fel i det? Näe, inte på något sett. Och ni andra som inte fattar att livet med små bebisar kan både vara helt underbart och jobbigt på samma gång, (jag är själv mitt i bland det), det är helt normalt. Engla skriver ju själv att de har det härligt och mysigt MEN det är ju inte samma sak att resa med bebisar som utan. Så lägg ner, alla ni avundsjuka bitterf…r. Fattar inte varför tjejer alltid ska klanka ner på andra tjejer istället för att applådera och vara glad för de andras skull. Kram på dig Engla, hoppas alla idiotiska kommenterar rinner av dig.

 17. Bra skrivet Erika! Du skrev precis vad jag tänkte.
  Vi tjejer borde istället hejja fram varandra för att trycka ner…
  Ha nu så mysigt på semestern. 🙂
  Kram

 18. Erika: jag vände mig till Engla, inte till dig. Men du, jag vet ganska så mkt om Englas liv, därav vet jag hur mkt fejk det är på bloggen.

 19. Jag tycker inte att stan är något speciellt alls! Stanna vid ert fina hotell och mys istället. I och för sig har jag bara varit i Rhodos stad på partysemester och mest varit bakfull och övervarm när jag gått i stan..

  så jag kanske inte kan ge en rättvis åsikt 😛

 20. Jag tycker inte att stan är något speciellt alls! Stanna vid ert fina hotell och mys istället. I och för sig har jag bara varit i Rhodos stad på partysemester och mest varit bakfull och övervarm när jag gått i stan..

  så jag kanske inte kan ge en rättvis åsikt 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..