Dopp i havet

Vi fick som sagt en solglimt innan lunch och skyndade oss i havet för ett dopp. Riktigt svalkande men oerhört skönt och härligt. Hoppas vi hinner bada där igen innan vi åker hem för this is the thing (sagt av en badkruka!). Vi har ju havet precis här bredvid hotellet.

  1. Har precis börjat växa ur min lite smalare tonårskropp och få en lite mer ‘kvinnlig’ med mer kurvor. Inte helt nöjd med denna process, men blir så glad när jag ser äldre (dvs alla över 20) med likadana kroppar som min! Låter jättefjantigt, men det känns skönt 🙂

  2. Gud vilken snygg bild på dig! Du är så brun och fin!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..