Ni vill ha mer?

Jag förstår att ni vill se så mycket som möjligt av resan och tro mig, jag gör mitt bästa men vi är här med tre barn och deras behov är prio ett. Det blir inte så mycket tid över efter det. Men jag tänker på bloggen och er ofta och kameran är med varenda sekund. Men så ska man hinna hålla i den, fastna på bild själv ibland och fånga nuet vilket inte är så lätt mitt i blöjbyten, sovstunder, matning, koka flaskor/vatten och själv hinna njuta lite. Så tro mig, vi pusslar för fullt allihopa för att få det att gå ihop. Det är inte en dans på rosor att vara på semester med tvillingbebisar, jag skulle ljuga om jag påstod annat. Men det går och det är en fantastisk upplevelse att få göra detta tillsammans och jag ville verkligen få uppleva det med alla barnen och nu fick jag den chansen vilket jag är glad för eftersom jag är sådan hönsmamma och kontrollfreak. Jag behöver testa på sådana här saker och har blivit bättre på att släppa kontrollen. Allting sätts på prov och de rutiner man fått och byggt upp hemma är inte lätta att följa alla gånger nu men det är ju det som är livet. Att få det att fungera här och nu.

Vi har haft problem med uppkopplingen också men hade som tur var med egen dator annars hade jag inte kunnat blogga förrän idag och lånedatorn buggar hela tiden så när man väl kan sitta en stund vid datorn vill man verkligen att det ska fungera 🙂 Jag har inte ens fått någon solbränna här nere, och då har det varit riktigt soliga dagar so far så jag ligger inte och slappar om dagarna, även om det vore skönt. Några minuter här och där plockar jag dock ihop 🙂

Vad saknar ni, vad vill ni se mer av här nere?

Och ni, tack fina rara för alla gratulationer, you rock!

 1. det är inte lätt att hinna koppla av när man har semester med 3 barn. Men det låter som att ni verkligen försöker!
  Jag hoppas verkligen att ni har det toppen! Och Grattis på födelsedagen!

 2. Jag tycker du ska få ha det skönt på din semester, uppdatera när du har tid helt enkelt! Vi får hålla ut tills du kommer hem 🙂

 3. Hmm.. är det någon som klagat på att du uppdaterar för lite? Jag tycker du uppdaterar FÖR OFTA för nån som är på semester. Varför inte strunta helt o hållet i bloggen när ni e där och lägga upp lite bilder när ni kommer hem? Det vore väl ändå det mest naturliga? Ok det kanske e nån form av kontrakt med Apollo eller så, men seriöst all måste ju ändå fatta att man inte sitter vid datorn under semestern…. Och grattis på födelsedan!! 🙂

 4. Hej engla 🙂 älskar din blogg.Men snälla försök slappna av lite nu på semestern och försök tänk bort bloggen ibland. Det är du verklgien värd!Jag nöjer mig med vad som helst av det du skriver eller när du skriver. Du ska inte behöva känna dig pressad till att göra alla nöjda! Njut och må gott där nere också skriver du när du har tid helt enkelt. Tips ha bloggen som prio Sist just nu 🙂
  kramar sarah

 5. Men jösses, är folk så otroligt själviska?
  Jag tyckte det var en logistikutmaning att lösta en veckas semester med ETT barn 🙂 yOu rock!!

  Och vet du? Att vara hönsmamma och kontrollfreak är något enormt fint i grunden. Sådana som vi sättet barnen i främsta rummet, ser till att undvika olyckor och missnöjda barn. Vi har väl fått dem för att bry oss? Döm inte dig själv och dina känslor. De är där för att vägleda dig. Kram!
  !

 6. Halloj!! Visst är det skoj att läsa dina uppdateringar, men låt inte dom ta för mycket tid dessa dagar.. Semestern borde komma i första hand och bloggen sist. Alla har rätt till semester. Grattis på födelsedagen föresten 🙂 Kram

 7. Sola o bebisar går ju inte hand i hand direkt 😛 Men det positiva med det (förutom dom goa barnen) är ju att man minskar risken till hudcancer 😛
  Grattis o hoppas du haft en bra födelsedag?

 8. Ett inlägg om dagen eller när du känner för det är nog så lyxigt att få läsa om! Vi vet ju att du är på semester och då ska ni njuta och koppla bort jobb och måsten!

 9. Hm.. ni som blir såååå upprörda. Saken är ju den att engla FÅTT denna resa av apollo i en tävling som hon medverkade i, där det liksom INGICK att blogga och uppdatera med bilder och text från resmålet… så jag fattar faktiskt inte ens att det blir en diskussion. Hade engla dock betalat resan själv, så hade iaf jag fattat om man inte bloggade sååå mkt, men som sagt… det var en tävling och i den ingick att ha en reseblogg.

 10. Tycker du uppdaterar bra! Man ska verkligen njuta när man har semester annars ingen semester.. Och ett stort Grattis till dig på din dag! kram

 11. Jag håller med Carro, hon tiggde ju om denna resan i bloggen! Men det folk reagerat på är ju att du skriver om helt orelevanta saker som Ben & Jerry’s o dyl. när du lika gärna kunde skriva om resan?

 12. Syrran. Du ær en powerkvinna som klarar av så mycket som du klarar av. Se bara till att njuta också. Barnen ær prio 1 før dig, det vet jag ju som faktiskt ær din lillesyster, men du glømmer ofta bort dig sjælv. Så upp och hoppa, ner i poolen och svalka dig, stek lite, drick en god drink och relaxa. Barnen HAR DET BRA, god damnit. haha!! Kul att du ringde ikvæll <3
  Vi hørs senare i veckan igen. Massa Pussar. Pussa Barnen och Hælsa maken. Love you

 13. Hej! Jag vet att du inte ville lägga upp länkar hit och dit, men detta är faktiskt Enda gången jag skulle be bloggare om detta.. Jag tror dessutom att detta ligger dig rätt varmt om hjärtat, eftersom du själv har tvillingar..

  Läs denna blogg och om du sen skulle vilja dela med dig till dina läsare om bloggen.. Snälla, gör det!

  Det får vara slut på socialens slarv och totalt obefogade maktutövande (!!) Barnen är det käraste vi har, och vi kan inte låta detta fortgå!

  Läs om Tvillingarna olle och alva, samt Deras storasyster Ella, som alla tre har blivit akut tvångsseparerade av socialen, då föräldrarna misstänks för att ha ”misshandlat” sina små tvillingar.. (när det i själva verket handlar om något HELT annat!!!

  http://treunderverk.blogg.se/

  Alla som ser detta.. Tro mig, det är värt att läsa. Sprid detta vidare!

  Mvh /Annelie

 14. Enda anledningen att Engla överhuvudtaget är på Rhodos är för att hon uppmanade oss bloggläsare att rösta på henne. I utbyte mot rösterna skulle hon blogga massor, bl a utlovades det videobloggar.

  Klart som fasen att det varit bättre om hon betalt resan själv – då hade hon kunnat vila från bloggen. Men nu är det här en tjänsteresa. Tyvärr.

 15. Hon fick ju resan av Apollo för att hon skulle blogga på Mycket på plats. Hon boRde inte klaga en massa då. Åk inte dit och tigg inte om resan om du nu tycker det är så jobbigt med tre barn.

 16. Herregud vad folk klagar hahaha tänk lite på stackars Nicky som har en naken mamma i BB- huset, honom är det synd om!!
  Grattis till dig Engla och njut lite nu eller så mycket man kan med tre barn 😉

 17. jag vill bara säga att jag är väldigt positivt överraskad över att du uppdaterar så mycket som du faktiskt gör på er familjeresa. Jag är mycket glad över att följa dig och din underbara familj på eran mycket förtjänade resa :). Hoppas du njuter till fullo, det är du mer än värd!

 18. Jag tycker också att du uppdaterar bra. Kanske kan du skriva lite info om var ni är (eller har jag bara missat det), vad stället heter, namnet på hotellet, är rummen bra, maten?
  //Carro

 19. Jag bloggar HOS Apollo också och där ska vi skriva ca 2 inlägg per dag och det gör jag så det behöver ni inte oroa er för. Vi ska där blogga om resan från vårat EGET perspektiv och alla fem bloggare ligger under samma så kolla gärna in den för ett helhetsperspektiv. Där har vi andra barnfamiljer men också kompisgäng som varit runt lite mer än vad vi kan.

 20. Tjänsteresa eller ej…HON HAR BARN SOM SKA PRIORITERAS! 🙂 Folk är fullkomligt dumma som inte förstår.

  Engla bloggar på Apollos hemsida, enligt deras instruktioner.

 21. Klart vi förstår att du inte hinner/vill blogga hela tiden. Jag tycker att du ska njuta för fullt och sedan kan du ju göra några blogginlägg när du kommer hem :).

  Jag glömde föresten skriva grattis igår så jag gör det i dag – grattis i efterskott finaste du!

  Stor kram

 22. Sola är ju bara att glömma!
  Barn ska inte vara i solen överhuvudtaget och bebisar vill vara hos sin mamma och inte ligga själva i skuggan på en filt! Nej jag ska vänta tills lillan är lite äldre så hon kan klara värmen bättre och vara med och bada i solhatt och solkläder då naturligtvis.

  Är väl bara bökigt att åka med två små bebisar eller blir det någon semester/avkoppling?

 23. Men att du inte skrev det från början då… att du skulle blogga hos Apollo. För det fattade nog ingen. Tydligen. Och en länk dit hade ju varit fint. Eller till de andra bloggarna. Typ.

 24. Jag tycker att du gör det superbra!! Hoppas dom som bannar dig i kommentarerna har tre små barn själva så dom vet vad det innebär 😉 Jag tycker att du ska uppdatera när du själv känner det, och sen kanske dela med dig av lite mer bilder hemmifrån 🙂 Vi som är här inne älskar ju att följa er och leva ut lite genom det ni gör!! 😀 Jag tycker att du verkar vara en toppenmamma och kan inte säga det för många gånger 🙂

  Kram på er, och kom ihåg, familjen är viktigast och det är INTE viktigt vad alla andra tycker, så följ ditt hjärta 🙂 Njut av varje sekund i solen stumpan!! 😀

 25. Fast ni som skriver att det är så otroligt jobbigt och ”självklart svårt att hinna med att blogga med 3 små barn” – är ni medvetna om att Englas bror är med? Alltså en vuxen per barn.

  Personligen tycker jag att det verkar varit ett misstag av Engla att tjata om röster i tävlingen från början. Hon verkar inte se resan som härlig avkoppling eller något roligt, utan snarare ett problem som måste lösas. Och ja, när du bad läsarna rösta på dig så utlovades just en massa härliga inlägg från Rhodos. Läsarna gjorde ju bevisligen sin del av avtalet så inte kan du klaga på att du ”måste” ge läsarna blogginlägg under resan!? :-S

 26. Hej Engla,

  Gör det som förväntas av dig, dvs. leverera de blogginlägg du skall på Apollos blogg, sedan tycker jag att du tar ett break från denna och njuter av att vara med din familj istället, uppdatera din egna blogg kan du gott göra när du kommer hem istället. Tror vi är många som förstår, är det semester så är det. 🙂

  Kram på dig!

 27. jag tänker mig mer vanliga bilder som ni ändå tar till fotoalbumet hemma, det behöver inte vara stylade bilder enkom för bloggen. Jag tänker mig pojkarna leker på stranden/i poolen, Jolie in action i rutschbanan eller varför inte dig i rutschbanan 😉 Alltså lite mer naturliga inslag från vardagen där, på restaurang, lite mer berättelser om hur det är att resa med tre barn etc och bilder på det. Läste precis en blogg där familjen (endast ett barn) åkte till Thailand ett par månader, var så roligt att läsa om hur befolkningen bemötte deras lilla baby tex och mer kulturella inslag. Annars tycker jag att du gör ett toppenjobb, men meeer bilder! 🙂

 28. men snälla du…hela grejjen med denna resa var ju att du skulle blogga från den..du tigger oss läsare om röster och sen blir det bara platt fall!
  jag förstår att det är mycket med 3 barn, jag har själv barn. men om man vinner en resa GRATIS för att blogga från den så är det väl det man ska göra också?
  jag önskar att denna resa gått till ngn som gjort sig förtjänt av den…mycket besviken..

 29. Om det inte är ett krav från Apollo att du uppdaterar tycker jag att du ska njuta av semestern som är kvar. Fota och gör små minnesanteckningar och blogga om semestern när du kommer hem igen. Nu ska du njuta och ta det lugnt.

 30. Hej!

  Har alltid gillat denna blogg men yill och med jag börjar tycka att detta är fånigt nu. Varför göra barnen till ett problem? Har varit utomlands massor med mina barn och inte har dom farit illa av det. Har dom varit bebisar så har paraplyvagn, bärsele och en massa välling varit det smidigaste + lite mat från oss och en massa vatten. De får somna när de somna vill och yada yada yada….

  Som de andra skriver. Varför tigga till sig denna resa när det ändå bara är klag å blä. Jag hade gärna åkt istället. Eller kanske någon annan bloggare. Va lite tacksam!

 31. Vill se mer av maten, av hotellet och området. Ta kort på rummet, badrummet och lite mer av det ni gör. Så vet man om man tycker att det ser värt ut att besöka. Ligger det någon affär i närheten där man kan köpa lite gott till på kvällen? Såna saker hade varit bra att veta.

 32. Om det är folk som klagat så förstår jag inte alls. Förstår inte hur du har tid att blogga så mycket som du faktiskt gjort under den här resan. Du ska ju hinna slappna av och ha semester också, det är väl det resan är till för. minnena har du ju kvar så varför inte blogga lite mer om resan när du kommit hem! Ha en fortsatt trevlig semester! kram

 33. Hur är det att resa med småbarn, hur gick det med barnmaten som du var så orolig över? Hur ser hotellrummet ut, vad äter ni? Vad gör barn i Jolies ålder, finns det aktiviteter som typ bamseklubb etc. Finns massor jag vill veta och trodde jag skulle få reda på genom din resa =)

 34. Jag tycker du håller jämn uppdateirng med dom andra Rhodos bloggarna, följer dom också då jag verkligen är sugen på att åka till hotellet ni bor på.
  Men jag skulle vilja veta lite mer om restaurangerna, vad ingår i All inclusive, hur stor variation är det i bufferestaurangen, sitter man inne eller ute och äter, snackbar dagtid, har dom några shower?
  Många frågor kanske men det är just dom frågorna som jag har saknat svar på från alla resebloggar.
  Passa på och njut nu!

 35. Åh… det är så löjligt men gud vad provocerad jag blir av vissa kommentarer här.. Kort och enkelt enligt min åsikt: Man deltar inte i en tävling om att åka utomlands, om man sedan klagar en massa när man väl vunnit. Det finns säkerligen många andra som gärna velat vinna, liksom. Att engla dessutom har råd med en sånhär resa själv, ja det tänker jag inte ens skriva om mer än att det finns många som skulle vara i BEHOV av en sådan här resa, men som aldrig har råd. Ska man blogga om hemlängtan, barn som sover dåligt osv.. så kanske man inte ens borde deltagit i tävlingen, men det är min åsikt det.

 36. Jag skulle vilja att du kanske berättar om vart på Rhodos ni är, hotellet, maten, staden/byn ni bor i och sånt, lite mer iaktagelser. Sånt som man brukar skriva på vykort typ, haha! Kanske kort från ert rum och hotellet i stort?

 37. Strunta i bloggen och ha semester, blogga när du kommer hem och berätta om allt då istället. Du kommer ha kvar dina läsare. Ha en skön semester.

 38. Hej! Hoppas ni har det bra på resan 🙂 Jag tycker inte du ska känns pressen att blogga hela tiden ni är borta, passa på att njuta också. Du kan väl blogga om resan i efterhand när ni kommit hem och visa bilder, det duger gott för mej iaf. Jag blir trött på avundsjuka och missundsamma människor som inte kan ta att ni vunnit en resa. Hur många skulle tacka nej till en gratis resa även om man har tillräckligt med pengar för att kunna betala den själv? Nä, tänkte väl det 🙂
  Mvh Therese

 39. Josefin, Johanna, Nettan och Linnea kom med bra och vettiga tips på sånt man gärna vill veta lite om innan man åker till ett ställe 🙂

 40. Vad rolig du är. Du klagar över att det är så mycket med tvillingarna, som om du skötte om dom? Det är ju därför Micke är med, för att ta hand om dina barn, som han gör hela tiden? Vecka ut och in, vardag som semester?

  …eller?

 41. Vad lustigt att folk tror att det är så lätt med barn – ”ni är en vuxen per barn det borde vara enkelt”. Jag åkte en vecka med min 9 månaders son till Egypten med hela min familj. Vi var fem vuxna på ett barn och ändå var det fullt ös heeeela tiden. Det går inte att förklara men barn tar tid och energi.

 42. Buhu synd om dig som fick en gratisresa. Varför anmälde du ens dig och fiskade röster när det fanns personer på listan med barn som tappat sin ena förälder. Dom som frisknat från sjukdom. Dom som aldrig varit utomlands. Som skulle uppskatta resan mer än vad du gör.

 43. Ta det lugnt och njut av semestern och din födelsedag istället! Bloggen kan vänta, vi finns kvar! Känn dig inte stressad Engla! KRam

 44. Det blir nog inga bilder på rummet för engla skrev ju att hon borde tagit kort på rummet innan all barnmat kläder m.m har lagts fram.. Men herregud slappna av lite. Alla bilder behöver inte vara perfekta.

 45. Hej Engla,

  Slappna av och lägg inte mer tid och energi än du behöver på bloggen. Njut av din semester! Jag förstår inte att många tycker att du klagar. Det tycker inte jag. Jag tycker att du verkar njuta av semestern men att du beskriver hur det verkligen är att resa med barn. Det kan faktiskt vara lite jobbigt ibland. Men mest härligt 🙂 Hur som helst är det kul att följa er resa.

  Kram
  Karolina

 46. Hej, jag tycker uppriktigt såå synd om dig. Kan inte tänka mig en värre mardröm än att vara på semester med tre små barn, försöka få allt att gå ihop och sen behöva blogga! Se sig själv utifrån och hela tiden ha i åtanke vad som kan bli ”bra bloggmaterial”. Klart man varken kan njuta, koppla av, bearbeta saker eller vara helt närvarande i stunden… Sluta blogga helt tycker jag. Strunta i alla gamar som vill att du ska sitta framför datorn på din semester när du så uppenbart behöver vila och återhämtning, du har nyss varit gravid med och fött tvillingar! Folk här är inte kloka och jag fattar inte varför de ens följer bloggen om de inte vill ditt väl, du är inte skyldig någon någonting.

 47. Du skulle aldrig akt pa denna resa fran forsta borjan om det nu ar sa jobbigt. Sluta klaga! Njut av livet och se det positiva med allt istallet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..