Ni vill ha mer?

Jag förstår att ni vill se så mycket som möjligt av resan och tro mig, jag gör mitt bästa men vi är här med tre barn och deras behov är prio ett. Det blir inte så mycket tid över efter det. Men jag tänker på bloggen och er ofta och kameran är med varenda sekund. Men så ska man hinna hålla i den, fastna på bild själv ibland och fånga nuet vilket inte är så lätt mitt i blöjbyten, sovstunder, matning, koka flaskor/vatten och själv hinna njuta lite. Så tro mig, vi pusslar för fullt allihopa för att få det att gå ihop. Det är inte en dans på rosor att vara på semester med tvillingbebisar, jag skulle ljuga om jag påstod annat. Men det går och det är en fantastisk upplevelse att få göra detta tillsammans och jag ville verkligen få uppleva det med alla barnen och nu fick jag den chansen vilket jag är glad för eftersom jag är sådan hönsmamma och kontrollfreak. Jag behöver testa på sådana här saker och har blivit bättre på att släppa kontrollen. Allting sätts på prov och de rutiner man fått och byggt upp hemma är inte lätta att följa alla gånger nu men det är ju det som är livet. Att få det att fungera här och nu.

Vi har haft problem med uppkopplingen också men hade som tur var med egen dator annars hade jag inte kunnat blogga förrän idag och lånedatorn buggar hela tiden så när man väl kan sitta en stund vid datorn vill man verkligen att det ska fungera 🙂 Jag har inte ens fått någon solbränna här nere, och då har det varit riktigt soliga dagar so far så jag ligger inte och slappar om dagarna, även om det vore skönt. Några minuter här och där plockar jag dock ihop 🙂

Vad saknar ni, vad vill ni se mer av här nere?

Och ni, tack fina rara för alla gratulationer, you rock!

 1. Du skulle aldrig akt pa denna resa fran forsta borjan om det nu ar sa jobbigt. Sluta klaga! Njut av livet och se det positiva med allt istallet!

 2. Jenny skriver:

  Hej, jag tycker uppriktigt såå synd om dig. Kan inte tänka mig en värre mardröm än att vara på semester med tre små barn, försöka få allt att gå ihop och sen behöva blogga! Se sig själv utifrån och hela tiden ha i åtanke vad som kan bli ”bra bloggmaterial”. Klart man varken kan njuta, koppla av, bearbeta saker eller vara helt närvarande i stunden… Sluta blogga helt tycker jag. Strunta i alla gamar som vill att du ska sitta framför datorn på din semester när du så uppenbart behöver vila och återhämtning, du har nyss varit gravid med och fött tvillingar! Folk här är inte kloka och jag fattar inte varför de ens följer bloggen om de inte vill ditt väl, du är inte skyldig någon någonting.

 3. Hej Engla,

  Slappna av och lägg inte mer tid och energi än du behöver på bloggen. Njut av din semester! Jag förstår inte att många tycker att du klagar. Det tycker inte jag. Jag tycker att du verkar njuta av semestern men att du beskriver hur det verkligen är att resa med barn. Det kan faktiskt vara lite jobbigt ibland. Men mest härligt 🙂 Hur som helst är det kul att följa er resa.

  Kram
  Karolina

 4. Hej skriver:

  Det blir nog inga bilder på rummet för engla skrev ju att hon borde tagit kort på rummet innan all barnmat kläder m.m har lagts fram.. Men herregud slappna av lite. Alla bilder behöver inte vara perfekta.

 5. EBba skriver:

  Ta det lugnt och njut av semestern och din födelsedag istället! Bloggen kan vänta, vi finns kvar! Känn dig inte stressad Engla! KRam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..