Spetsshorts- check!

Bild lånad av strålande Käthe

På min önsklista inför våren så fanns bl a spetsshorts i vitt eller beige, och Käthe tipsade om dessa förra veckan som kommit in på H&M (trendavdelningen) för 299:-. Jag blev så glad när jag hittade dem på Tradera i lördags och vann auktionen 🙂 Hoppas nu bara de passar! Kanske kommer med posten redan idag. I keep you posted…

  1. Helena skriver:

    Söta! 🙂 Blir nog fina på dig.. men 100:- över inköpspris? 😉

  2. Funderar också på att buda hem ett par men hur är de i storleken? Har du 34? Kram kram!

  3. Bra köp sötis! Har dem med å så sköna får mig och längta ännu mer till sol och värme:) kram sötis

  4. Maja skriver:

    Ingen hit i mitt tycke, men skall bli spännande att se dom på, kanske jag ändrar mig =)

  5. Trodde de var underkläder. :)Passar inte på mig men säkert fint på dig Engla. Visa gärna på bild sen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..