Redo för våren

På fredag ska garderoberna på plats och sedan kan jag börja inreda och fixa där uppe. Plocka upp alla plagg från kartongerna (det jag packade ner när jag var gravid) och göra fint samt rensa samtidigt. Åh så kul det ska bli! Får ju bli pö om pö då man inte har så mycket tid över direkt men det känns kul att få inventera och få en ordentlig överblick över vilka kläder, skor & väskor jag har. Många plagg blir ju som nya då jag inte kunnat använda dem på ett tag 🙂

Idag kom spetsshortsen från H&M Trend förresten. Satt som en smäck, ska försöka fota dem imorgon. Nu ska jag krypa ner i sköna sängen och planera lite inredning i huvudet. Kramis!

  1. Ska du inreda ditt huvud? Hihih. 🙂 Jag och sambon ska inreda vårt förråd till ett gym. Har aldrig inrett ett gym förut så det kommer att bli en utmaning. Ser också fram emot fotot. Ha en bra dag!

  2. Ser fram emot det! Skulle också behöva gå igenom garderoberna…Ha en bra dag!

  3. Är jättenyfiken på hur rummet kommer bli =) Ha en skön tisdag!

  4. Måste också ta tag i garderoben någon dag. Precis som för dig är det mycket som inte kunnat användas under graviditeten, så det måste plockas fram och bort med alla mammakläder 😀 Kram och godnatt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..