En ny TV-kanal- Vinn biljetter till kändisfesten!

TLC är en ny tv-kanal i Sverige, men finns i över 100 miljoner hushåll världen över och ses av miljoner dagligen. Kanalen bjuder på underhållning för varje tillfälle och humör och präglas av både nöje och fördjupning

Festfixaren Micael Bindefeld anordnar en gigantisk fest med 400 inbjudna kändisar där det bjuds på grymma överraskningar!  Du kan också få gå på festen genom att vinna biljetter dit samt resan till Stockholm där festen är! Det enda du behöver göra är att beskriva dig själv med tre ord som börjar på T, L och C. Tävlar gör du på tlcsverige.se/tavling.

Detta inlägg är i samarbete med TLC.

 1. emma skriver:

  tror det var TLC kanalen jag gilla när jag var i USA den hade lite små serie.

 2. Malin skriver:

  Tycker knappast vi behöver mer tv kanaler i sverige.
  Alltid kul med fest dock 🙂

 3. Kul med en ny tv kanal i sverige. det behövs verkligen!
  Oj vad alla gör reklam för den där tävlingen på sina bloggar. Det lär va en hel del som tävlar.
  Önskar er en skön kväll!

 4. Minnie skriver:

  Nu är jag med och tävlar, kul att vi ska få TLC i Sverige 🙂

 5. Åh, den där måste jag fundera lite på. T L C. Hur ska man lättast beskriva sig själv med dom tre bokstäverna. Jag ska nog komma på något. Ska träna indoor walking just nu så då vet jag vad jag ska fokusera på när det blir för svettigt ansträngande! Härligt!
  Ha en bra dag!
  Kram Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..