Tävling – Urban Expressions hos Accessora

Urban Expressions är ett hypat veganvänligt märke från Los Angeles som nu kommer till Sverige. Väskorna är tillverkade i ”vegan-läder”, det vill säga utan några djurprodukter, och tillverkas på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Väskorna har blivit en hit i USA och bärs av stjärnor som Gwyneth Paltrow och Jessica Alba. Urban Expressions syns ofta i magasin som Glamour, Allure och Lucky. Kollektionen består av kuvertväskor, aftonväskor och vardagsväskor.

I samarbete med Accessora lottar jag nu ut en VALFRI väska från Urban Expressions. Gå in hos Accessora för att se hela sortimentet och alla färger, sedan skriver du här vilken väska och vilken färg du vill vinna, och motivera varför du ska vinna den!

Tävlingen pågår tom. tisdag 18.00!

 1. Jag skulle jätte gärna vilja ha en (brooke svart) den va jätte fin 🙂

  motivering: jag är en sån person som köper saker till folk men tänker aldrig på mig jag köper nästan aldrig något fint till mig jag köper bland annat smycken och kläder ,väskor och sånt till mina vänner för att jag bryr mig om dom , men jag måste ju ha något själv så hade jag vunnit väskan hade jag blivit den lyckligaste på jorden hör av dig på min blogg om jag blev vinnaren

 2. Karin skriver:

  Vilken fantastisk tävling! Jag testar att tävla jag med.
  Jag föll direkt för väskan Alicia, den naturfärgade gillade jag men det verkar vara slut..? Men svart skulle jag älska den med!! Den skulle nog iof vara lättare att matcha. Jag har precis fått jobb! Äntligen! Jag har varit arbetslös i ca 3 månader efter min mammaledighet och därmed inte haft några pengar direkt. Det har varit otroligt tufft för vår lilla familj. Nu behövs det bara att komma upp på fötter igen. En väska som denna skulle göra mig överlycklig och dessutom kan jag använda den till allt i min vardag!
  Hoppas så innerligt att jag får vinna, det skulle i såfall vara den första gången i mitt liv! 🙂

  Kramar och tack för en härlig blogg.

 3. emelie skriver:

  Åh gud vilken drömtävling för mig!
  Helt underbart, jag älskar väskor. Det är det finaste som finns. Jag har bara 1 väska nu, eftersom alla andra har gått i sönder för att jag har använt dom för mycket! Kickade in på sidan och verkligen hoppades att min drömväska skulle finnas där, en brun som man kan hänga över axeln.. Blev överlycklig när jag såg den:
  http://accessora.se/index.htm?uri=http://accessora.se/necessarer.htm
  Tror det är Tan som är brun, jag vet inte. Men åh vad lycklig jag skulle vara om jag vann, det skulle betyda hemskt mycket.

 4. frida skriver:

  Jag skulle vilja vinna Renee
  väska svart, 699,- För den skulle passa perfekt nu när jag börjat plugga och vill hinna dra på gymmet efter man varit på en föreläsning eller tvärtom. Då får man ju plats både med träningskläder och pluggböcker. Just nu får man ist springa hem tömma väskan fylla i nästa eller ta en fet bag.

 5. Anna skriver:

  VEM VANN EN VÄSKA?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..