Soft

Efter powerwalken tog jag en lång dusch och dök sedan i jumpsuiten från Lindex och en cashmerekofta från La Redoute samt Shepherdtofflor. Perfekt en hemmadag! När jag börjar gilla något klädesplagg/material/färg blir jag lite besatt tror jag. Ett tag var det spets, och är fortfarande och nu är det jumpsuits. Färgen som dominerat i vinter är just vintervitt för mig.

Har ni nån sån där besatthet vad gäller tex. kläder just nu? Vad i sådanafall?

 1. Erika skriver:

  Bara kjolar som sitter högt i midjan!

 2. suss skriver:

  oj vad du blivit smal! kram!!

 3. Martina skriver:

  Jumpsuiten är kanonsnygg på dig!
  Men jag antar att man måste krångla sig ur hela dressen när man t.ex. ska gå på toa. Är det inte väldigt opraktiskt? Det är i alla fall något jag funderat på när jag sett dem i affärer;)
  /Martina

 4. Engla skriver:

  Vad kul att det inte bara är jag då 🙂

  ninni: Jag har inga extensions

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..