Hallon

Godmorgon Sunshines! Lillie är på gympa med pappa sin och jag har precis slängt i mig naturell yoghurt m hallon & nötter. Tänkte ta en Powerwalk medan de är borta, sen blir det familjemys hela dagen

Sålde Jolies gamla skötbord/bokhylla igår så nu finns det mer plats i pojkarnas rum och dags att börja pyssla lite smått där. Igår hann jag fixa en stund så kanske vi hinner få upp en hylla och möblera om idag?

Hoppas ni får en härlig Söndag!

 1. Anna skriver:

  Sååå gott med hallon, men jag är supernojjig för Calici som det varit i många av de frysta. Köper du alltid färska eller frysta oxå ibland, vilket märke köper du i så fall? Livsmedelsverket tyckte frysta hallon borde märkas ”kan innehålla spår av magsjuka” 😉 Bläk! Så jag är verkligen supertramsig med hallon, men jag ÄÄÄÄlskar dem!

  Nyttig du är förrästen- bra jobbat! 🙂

 2. Trassel skriver:

  Härlig söndag! Jag ska med powerwalka, tar nog med min lilla ängel i vagnen också så även hon får lite frisk luft och sol på näsan:)

 3. Ida skriver:

  Mmm… Vilken god frukost! Betydligt roligare än mina mackor med te, men lite omständigare att ta med sig till jobbet på kontoret 😉

 4. Vad härligt med familjemys idag 🙂 Det ska vi också ha hade vi tänkt.. Vad skönt för er att ni bor i erat drömhus 🙂 Önskar att vi också kommit så långt.. Vi har två småpojkar vi också, en på 1 år och en på 1 månad 🙂 Längtar verkligen tills odm har sina egna rum så jag kan börja inreda.. Blir alltid inspirerad av dig! 🙂 Tycker att du har väldigt bra smak både när det gäller inredning och kläder!! Ha en trevlig söndag!!

 5. Marie skriver:

  Låter som en mycket god frukost. Härligt med en hel dag familjemys, hoppas att ni får det riktigt mysigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..