Tulipaner

Rosa är fint!

Haft en fin lördag som startade med storstädning + tvätt av soffor & filtar. Lillstumpan har spenderat dagen med Farmor & Farfar och haft det supermys Jag tog en promenad vid lunch och laddade batterierna lite, underbart att få njuta av Solen! Och när vi kom hem och pojkarna fått äta så hann och orkade jag tom. baka. Det var ett tag sedan. Blev ChokladKladdKakeMuffins m Nonstop. Typ. Gott blev det i alla fall 😛 Min fina vän E m familj dök över och fikade och jag och hon bytte kofta. Vi hade båda en leopardmönstrad kofta men i olika färgställningar och hon har velat ha den jag hade i beige och jag tyckte mer om hennes gröna så vi bytte. Perfekt!

Nu ska vi se film och smaska Godis!

PussPuss

 1. Älskar vasen! Just en sådan har jag varit på jakt efter i flera år. Var har du köpt den?

  Ha en trevlig dag!
  Kram

 2. Superfint med tulpaner! Strunta i alla negativa kommentarer Engla! Jag har läst din blogg sedan du först började blogga och jag måste säga att det är riktigt tråkigt att se vilken utveckling kommentarerna har tagit. Det känns som att folk bara blir värre och värre. Men kämpa på, du har en underbar jordnära blogg som gillas av många. 🙂

 3. Karin skriver:

  Att Engla inspireras nåt så in i bängen av Josefine (Prinsessans dagbok) är väl inget nytt iofs… Hon skulle nog gärna vilja vara och leva mer som henne….

 4. M skriver:

  aki: Jag är helt övertygad om att du förstår min poäng

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..