Åh så trista ni låter!

Jag visste med spetsbody-inlägget att några skulle ”gå i taket” för kära någon, en 3-barnsmamma kan ju inte ha en spetsbody. Men jag använder den både som linne samt som vanliga undies under klänningar, tröjor, koftor mm och tycker det är ett jätteskönt plagg. Alla behöver inte tycka det och tycker man den skär in och är obekväm så har man förmodligen fel storlek eller så passar den inte ens kroppsform.

Så himla trist med alla dessa får och inte får-kommentarer om vad en mamma ska ha på sig. Ni som läst min blogg länge vet att jag kör mitt race och ALLTID har på mig det jag vill. Hoppas ni också vågar! Det går ju faktiskt att vara snygg & bekväm, vilket många inte tror.

Kramar

 1. Emma skriver:

  Intressant att läsa nästan 160 kommentarer som i stort går ut på att tala om att alla som skriver negativt är avundsjuka, intressant var ordet.
  Håller med ”mia”, ”pethra” mfl – liite nyans va? Det var inte så många negativa kommentarer och smaken är som sagt som baken, alla vill ha en åsikt.

  Bra med inspiration i bloggen i alla fall – tack Engla!

 2. sandra skriver:

  Engla gör som vanligt en höna av en fjäder och hela skaran hänger på utan att ens kolla kommentarerna i inlägget, hur många kommentarer handlade egentligen om 3-barnsmamma? Är detta ett eget komplex som kommer upp till ytan eller?
  Alla kör sitt vanliga tjat om ”svenska avundsjukan”, det är ”bittra”, ”olyckliga” och ”fula”.
  Engla hur stor andel av kommentarerna var egentligen negativa? Du behöver verkligen jobba på ditt självförtroende! Inte bara skriva och hyckla med att det har blivit bättre för det syns ofta klart och tydligt hur du diskvalificerar bra kommentarer och bara väljer att se de dåliga trots att det ofta handlar om 2-3kommentarer.
  Du skriver tjatiga inlägg om någon enstaka negativ för att alla dina läsare ska peppa och berömma dig dig. Det kanske hjälper dig för stunden men i det långa loppet behöver du lära dig att alla inte måste älska allt du gör och tycka att du är snygg i allt du har på dig. Ditt liv bör inte bara handla om bekräftelse från dina bloggläsare Det är trots allt bara någon enstaka kommentar som är negativ och du hänger upp dig nått enormt på det (som vanligt)

 3. Yvonne skriver:

  Spännande, att det finns folk som vet vad man som trebarnsmamma får ha på sig och inte. Jag undrar, eftersom jag har fyra barn, om det finns en annan lista för oss, eller är det samma?
  Ha det gott! Kramar

 4. Sandra skriver:

  Men hallå. Du har ju bloggar jättelänge nu, du VET ju att alla bara skriver så för att jävlas. Hur orkar du ens ägna ett helt inlägg till något sånthär? Ingen är värd det, speciellt inte människor som går till angrepp pga en jävla body. Vem bryr sig?! Det var övervägande positiva kommentarer, fokusera på dem istället.

 5. AnnaK skriver:

  152 kommentarer för en spetsbodys vara eller icke vara…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..