Spetsbody

Från provhyttsbilden igår så köpte jag bara denna spetsbody. Har en liknande sen innan och det är ett grymt snygg, skönt och användbart plagg.

 1. Sofie skriver:

  Bodyn var verkligen jätte fin. Klassiskt med spets och kan både vara sexig och elegant.

  Ni som tycker att spets är tantigt och kommer med andra elaka kommentarer har ni aldrig hörts tala om ordspråket: Att allt klär en skönhet.

  Man kan ha sina åsikter absolut, men man kan också vårda sitt språk och lägga fram det på ett trevligt sätt.

 2. Men herregud. Lat folk ha sina asikter. Vissa gillar stilen, andra inte. Det är väl inte sa hemskt, eller? Bara för att man inte har samma asikt som Engla är man väl inte bitter för? Jag är inte det i alla fall.

 3. Louise skriver:

  Annelie- Lilla gumman. Förklara varför det är fel att en man tycket att man är sexig? Tycker du aldrig att en man (eller kvinna) är sexig. Och när du tycker att en man är sexig, vad har du suttit och onanerat över? Eftersom enda anledningen, enligt dig, att en man tycker att det är sexigt med en kvinna i svart spets är för att de har suttit och funkat till slits. Jag är uppriktigt ledsen för din skull, då du verkar ha fruktansvärt dåliga erfarenheter av män. Jag är en gift tvåbarnsmamma som varit tillsammans med min man sen jag var 19, och jag älskar att klä upp mig för honom. Likväl som jag älskar att han klär upp sig för mig. Men vi kan precis lika gärna sitta hemma i mjukis och sunka tillsammans och älska varandra lika varandra mycket för det.
  Kliv ner från dina höga hästar och sluta vifta med pekfinger åt andra n är det är uppenbart att det är du som har snedvridna värderingar. Och som sagt, svara gärna på denna fråga: vad är ok att en man tycker är sexigt enligt dig? Och varför är just det ok? Intressant.

 4. Utläcker att ha istället för linne! Önskar jag snart kan klämma mig ner i något liknande, men just nu skulle det skava lite för mycket i stygnen & en fet blöja sticka ut… Men snart så!

 5. amanda skriver:

  ”Jobba på er intelligens istället, ert själsliv och era egna intressen om ni är så måna om att ”ta hand om er själva”.”

  Hur står en spetsbody i vägen för själsutveckling? Varför kan man inte både vara intelligent och sexig? Dumheter!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..