Tävling – Vinn Årets Julklapp 2010

ElektronikBranschen presenterade tidigare idag svenska folkets val av Årets Julklapp 2010: espressomaskinen, med eller utan kapslar. Nu har du chansen att vinna en NESCAFÉ Dolce Gusto, ett helt nytt och unikt kaffekoncept som är en lika snygg inredningsdetalj som ett lättanvänt hemmacafé.

För att vara med och tävla behöver du bara svara på en enkel fråga:

Vilket är ditt bästa julklappstips?

Svara i kommentarsfältet så drar jag en vinnare på söndag klockan 19.00 som vinner en röd NESCAFÉ Dolce Gusto CIRCOLO.

 Gå gärna in på www.dolce-gusto.se för mer information!

 1. Emma skriver:

  Bland mina vänner är det många som har ganska dålig självkänsla och är väldigt självkritiska. Som en liten egoboost till julen brukar jag ge en tavla med en massa fina ord nedskrivna som beskriver just den personen. Det brukar uppskattas väldigt mycket 🙂

 2. Mitt bästa julklapps tips är Ge massor och kärlek och massor med tid <3 Det är bra både för dem man älskar och miljön 😉

 3. Mitt bästa tips är att ge från hjärtat. Behöver inte vara dyrt, kanske en chokladask och ett roligt rim – ett gott skratt förlänger livet vet ni, och det är vell inte helt fel det, eller hur? 😀

 4. Cissi skriver:

  Många pratar om stressen kring julklappar.. Jag älskar att ge presenter till mina nära och kära! De gåvor jag har märkt vara mest uppskattade är de små sakerna i vardagen – en prenumeration av favorit tidningen eller en middag tillsammans på en god restaurang. Så mitt bästa tips till alla på julklappsjakt är att sluta stressa. En present uppskattas alltid om den ges med kärlek!

 5. Sofia B skriver:

  Mitt bästa julklappstips är att istället för att köpa massa onödiga saker som bara blir liggande göra som vi ska göra i min familj, nämligen lotta vem man ska köpa julklapp till. Vi vuxna drar lott om vem man ska köpa julklapp till för en viss summa, t.ex. 200-300kr. Sedan köper vi alla julklappar till barnen, för en jul utan klappar för barnen är omöjligt. Sedan kan en rolig sak vara att träffas innan jul och skriva rim, dricka egenbryggd glögg (det är jättelätt att göra själv!), äta pepparkakor och bara mysa för att verkligen få upp stämning inför dopparedagen. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..