Tävling – Hårfärg från Soyance + Smartbox-paket

”Sommarens ledighet känns lika avlägset som den fräscha solbrännan och det levande sommarhåret. Men hösten behöver inte vara en tid med enbart jobb, stress och glåmighet. Ta chansen att glöda ikapp med höstlöven! ”

 Håret säger mycket om hur du mår och påverkar hur du känner dig. Behöver du och en väninna koppla av och få ordning på barret? Motivera med max 50 ord varför just ni är i behov av en välgörande behandling och vårdande färgning. Den mest inspirerande motiveringen vinner:

2 nyanser vårdande hemmafärg med Q10 och silkesproteiner från Soyance, till både dig & din väninna!

SmartboxSpa för två” där ni får välja mellan behandlingar på utvalda spa- och skönhetssalonger över hela landet.

Det finns även tröstpris för de som kommer på 2-6:e plats. Ni får 2 paket Soyance hårfärg. Här kan du läsa mer om Soyance! Tävlingen pågår tom. söndag den 31 oktober klockan 21.00.

 1. Hej Engla!

  Jag skulle vilja fräscha upp mig tills min pojkvän kommer hem från sin två veckors Malaysia-resa med sin familj.
  Jag har haft fullt upp med tentor, laborationer etc och skulle verkligen behöva detta avkopplande pris!

 2. Ojojoj, vilken lyxig tävling Engla!

  Jag skulle absolut kunna tänka mig en go och härlig spa-behandling tillsammans med min bästa vän Lisa 🙂 Jag förtjänar det för att jag är världens duktigaste tjockispreggo 😀 Och Lisa för att hon är världens bästa och stöttande preggokompis.

  Hade dessutom varit härligt att kunna betala tillbaka med lite lyx som tack för att hon varit så stöttande och underbar under min graviditet. Att vinna skulle underlätta i den halvtunna investeringsplånkan som plötsligt uppstått under allt boande ^^

  Sköt om dig fina du, och lycka till med dina hjärtan!
  Kram!

 3. Är mammaledig just nu och känner mig som en gammal urvriden disktrasa! Behöver verkligen en uppfräschning!
  Vill gärna bjuda med mig min bästa vän som tyvärr flyttad en bit ifrån mig vilket gör att vi inte ses så ofta. Behöver egen tid!!

 4. Min syster bor i Schweiz och därför ses vi inte så ofta som vi egentligen skulle vilja. Om jag vann det här, skulle jag absolut bjuda med henne på spa och därmed locka hem henne till Sverige en sväng för lite systerlig kvalitetstid!

 5. Hej!

  Jag tar sjuksköterskeexamen i januari 2011 och det gäller att vara fin inför min nya kommande yrkesroll 😉 Nu är det anställningsintervjuer snart som gäller så lite uppfräschning är nödvändigt efter 3 års studier. 🙂

  KRAM Mirva

 6. Hej,
  Jag skulle vilja vinna detta för min mammas skull. Jag har aldrig vågat färga håret någon gång men min mamma gör det dock för att trolla bort gråahårstrån. Varför jag vill vinna är för att min mamma har ställt upp för mig och min dotter i vått och torrt och att vi får bo hos henne nu tills allt ordnar upp sig för vår famlij, ingen klagan på barnskrik, leksaker överallt, mer tvätt eller större matkonto, så skulle vilja tacka och glädje henne med en spabehandling:)

 7. På 2 år har jag fött 2 underbara barn! Detta har satt sina spår i mitt numera slitna, trist hår:)Plånboken är ganska tom, då jag är föräldraledig så jag hade blivit överlycklig att få hjälp med en fin hårfärg!
  Kramar i massor/Caroline

 8. Hej!
  Efter en lång och helt underbar sommar har jag nu återvänt till studiernas sista år, det jobbigaste året. Jag har massvis med svåra kurser framför mig som ska bli klara innan jul och lika många (om inte fler) att ta tag i efter jul. Det känns som att jag knappt gör annat än är på skolan och råpluggar just nu och därför skulle det vara skönt om jag och min studiekompis (hon är lika stressad som jag) skulle få unna oss detta, ibland räcker det med så lite som lite hårfärg för att pigga upp en så man orkar satsa på skolan igen.

  Ser att detta blev mer än 50 ord men noterar att många andras även är mer än 50 ord så jag hoppas det är okej.

  Kram, och lycka till med bebisarna! 🙂

 9. PERFEKT! Nu hoppas jag verkligen att jag vinner. Nu den 6:e oktober kom äntligen min lilla dotter Joanna till världen och har inte under dom här 9 månader vågat färgat mitt hår eftersom jag har hört att håret reagerar annorlunda under graviditeten. Och jag har faktiskt just idag funderat på vad tusan jag ska göra åt håret. Är blond, med en väldigt ”vacker” utväxt som verkligen har växt på sig riktigt rejält. Och jag bor i en by med 800 invånare och EN affär där dom enbart säljer dåliga hårfärgsprodukter, så nu hoppas jag verkligen att jag vinner detta så jag förhoppningsvis får känna mej fin efter 9 månaders väntan.

 10. Min vän är gravid och jag skulle vilja ge henne en lyxig Spa-upplevelse och dessutom passa på att få spendera lite värdefull vänskapstid ihop innan hon går in i bebisbubblan.

 11. Hej!

  Jag skulle vilja vinna för att ÄNTLIGEN kunna skämma bort min älskade mamma.
  Hon har alltid funnits för mig, då min far valt annat här i livet. Mamma har kämpat och gett mig en helt underbar uppväxt allt tack vara henne. Hon har själv kämpat igenom många kriser här i livet men står ändå på bena och är den mest underbara begåvade vackraste människan jag vet!
  Tänker alltid EN dag ska JAG ge tillbaka något.
  Men får aldrig det tillfälle att verkligen skämma bort henne som hon är värld. Det här skulle värma otroligt i både mitt och min mammas hjärta. Jag blir redan nu rörd av tanken att jag vill så gärna få skämma bort henne. Men får aldrig tillfälle då ekonomin inte är på topp för mig.

  Nu håller jag mina tummar stenhårt. tack !

 12. Mitt hår är slitet och det gör mig så litet men får jag en chans skulle jag gå in i trans. Med mig skulle jag ta min kär mor bara för att visa henne att kärleken är stor.

  Många lyckoönskningar till era små mirakel!
  Kramar från Ronja

 13. Jag skulle vilja vinna för jag kan aldrig bestämma mig, nu har jag haft sommarblonda slingor i mitt hår sen i våras och är fundersam över förändring. Igen 🙂
  Tror den här färgen skulle passa perfekt!

 14. Hej engla!

  Jag och min bästa vän Sofie ska åka till Barcelona över nyår. Vi ska åka dit för att träffa våra två gemensamma bästa vänner som jobbar där nere. Skulle vara himla roligt och få vara fin och fräsch när vi åker dit. Jag ska precis flytta så plånboken har ju inte riktigt råd med spa-behandlingar etc, och både jag och sofie älskar allt sånt! så detta skulle passa perfekt och jag skulle älska och ge detta till henne!

  Hoppas dina små vill komma ut snart så du slipper oroa dig mer 🙂

 15. Nyinflyttade på orten och gravid med tredje barnet som riskerade att komma för tidigt fick vi jättefin hjälp av nyfunna vänner som skjutsar äldsta dottern till och från förskolan. Visst är det härligt med sådana vänner. De borde belönas. Skulle vilja överraska henne med att göra detta tillsammans.

 16. Engla, hjälp mig! Här sitter en nyligen avlusad förskollärare vars hår är riktigt risigt och äckligt efter behandling med lusmedel och luskam. En ny vårdande färgning och en spa-dag skulle få mig att känna mig som ny igen efter detta ”ohyra” besök! 🙂

  Kram på dig!

 17. Packa flytta, torka tåren
  Bästa vänner genom åren.
  Inga avstånd är för långa,
  sms och samtal blir det många.
  Mitt i allt plugg och jobb,
  finns det ej tid för snobb.
  Ingen har ett öre över,
  trots att håret det behöver
  vi vill vinna så det blonda kan försvinna (och bli brunt igen!!)

  Till min och min vapendragare in crime får lyxa till det lite trots mååånga mil emellan oss!:)

 18. Jag skulle vilja dela detta med min kompis. Vi har båda studerat i 6 år. Letar jobb, men det är inte det lättaste i dagens samhälle. Skulle därför vara underbart att kunna göra detta för oss båda, som inte har råd med någon lyx överhuvudtaget.

 19. Mitt hår är en ren katastrof. Det går till axlarna, har klippt topparna flera gånger och har nu slutat färga (vilket innebär 20 cm. utväxt) men ändå går det av, har nu fått en inte allt för vacker lugg pga håret har gått av, och mössan bor numera på huvudet… Och jag skulle ta med mig min kära vän Sophie ifall jag vann. Vi har varit bästa kompisar sedan vi var 6 år men har nu glidit ifrån varann pga mycket jobb och studier. Har inte pratat med henne på 1 månad, känns jättejobbigt. Kram

 20. Jag fyller 20 år början av november. Jag ska ha en stor fest och jag skulle så gärna vilja vara fin i håret! Håret är torrt, slitet och utväxten lyser med sin närvaro. Är en fattig student men jag skulle gärna vilja vara fin i håret på min stora dag!

  Lycka till med bebisarna! 🙂
  Kram / Hanna

 21. Jag vill vinna till mig och min bästa vän Jenny. Vi är båda gravida och lagom slitna vid det här laget. Vi skulle verkligen behöva ta hand om oss själva och vad skulle då vara bättre än det här i väntan på att våra små kommer i januari??!! Dessutom vill jag ge det till henne för att hon alltid finns där och ställer upp!

 22. Ny hårfärg hade suttit fint ! Nu när man är mammaledig finns inte riktigt tid eller pengar till att Lyxa till det 😉
  Kram på dig !

 23. ”Graviditet, förlossning och amning har satt sina spår, håret faller av och det som sitter kvar är vad man kallar ”Bad Hair Day”. Skulle vilja matcha upp mitt yttre med den inre lyckan jag känner för att ha lyckats få så underbara barn!” 🙂

 24. Jag har en helt underbar vän som alltid finns där för mig. Det här året har varit fruktansvärt jobbigt för mig, i sommar omkom min sambos bror i en bilolycka och i måndags fick vi beskedet att min älskade pappa har drabbats av en tumör i hjärnan (jag är fortfarande i chock övder detta). Min vän har i dessa stunder funnits vid min sida i alla lägen och inte minst har hon med kort varsel tagit hand om våran katt flera gånger när vi har behövt åka iväg (bådas våra familjer bor 25 mil ifrån oss). Utan min vän vet jag inte om jag orkar igenom detta. Att få skämma bort mig själv och henne skulle kännas så skönt, att få ge tillbaka lite av allt hon gör för mig bara genom att finnas!

 25. Vill vinna och bjuda min syster som ej fått så mycket uppskattning de sista åren då jag tidigt flyttade hemifrån. Känner att vi inte är samma systrar som förut och vad är viktigare än att känna det bandet med sina syskon? Hoppas på lite tur nu i höstmörkret! Mvh

 26. Hmmm, jag skulle kunna skriva om bångstyrigt hår pga av olika anledningar men… näe. Jag håller bara tummarna för att jag och min syster ska få lyxa till det med en egen spadag och lite egentid.

  Då kan vi även fira att vi i år båda passerat 30-strecket, tjoho. Är det nu livet börjar? Ha ha 🙂

  Kram Milla

 27. Har en dotter på 5 månader som tar all tid vilket har gjort att ett besök hos frisören inte är aktuellt just nu. Att få vinna detta skulle vara toppen att känna sig fräsch och höstfin! Skulle dela med mig till min kära mor! 🙂

 28. Jag är gravid i v36 ( 1a barnet), känner mig som dunderklumpen, en uppfräshning i form av ny hårfärg skulle kanske göra mig lite piggare och snyggare? Har en väninna som också är gravid, vi skulle kunna ta en heldag ihop & ladda batterierna inför allt som komma skall..

 29. Jag & min pojkvän har inte tid att ses så ofta. Jag studerar och han jobbar. Det blir allt svårare och jag skulle aldrig klara de jobbiga stunderna utan honom. Jag vill ge honom spa-resan på vår 2-års dag för att visa honom hur mycket han betyder för mig!!

  Kram

 30. Jag har fått den största uppgiften hittills i livet, att bli gudmor till världens sötaste flicka. Men som student har jag inte råd att piffa till ”barret” så ofta som jag skulle behöva. Om jag vann skulle dessutom gudbarnets mamma få piffa till håret inför dopet, som tack för att hon tror på mig och vill ge mig denna underbara uppgift.

 31. Jag är själv med min dotter och det är min vän också så nått lyx i vårat liv finns ej…
  Därför skulle det vara skönt att vinna dessa avslappnade behandlingar

  Ha en trevlig dag!

 32. Min mamma på Volvos gjuteri i värmen sliter och all rök i håret sig fast biter. Nu jag vill återfå hennes livsgnista innan hennes tålamod totalt kommer brista. Min mamma är underbarast i världen önskar att du kunde hjälpa oss på vägen, genom en spabehandling och en total livsförvandling!

 33. Åh vad jag skulle bli glad om jag vann det här underbara priset. Om jag vann spapriset skulle jag helt klart bjuda med min ”bästis” som bor alldeles för långt bort och som behöver piggas upp. Hon och hennes sambo är inne i försöka-bli-med-barn-karusellen och det går tyvärr inte bra alls. Det vore fantastiskt att få bjuda henne på detta!

 34. Underbar tävling!

  När man lever på det snåla studiebidraget som jag gör så finns det absolut inga pengar till att fixa håret på salong, och när jag gör det hemma blir det alltid fel tycker jag, pga att jag alltid väljer fel färg. Men nu är färgerna utvalda, det skulle bli perfekt!

 35. Hej Engla!
  Väntar spänt på att dina små mirakel ska komma till världen!

  Jag skulle behöva vårdande kit för mitt hår är så slitet efter långresa, nu är jag utan jobb efter resan och har inte pengar till varken klippning eller färgning så nu ser mitt hår hemskt ut med lång utväxt 🙁

  Stor kram

 36. Jag skulle villja ge minna svärdöttrar en dag tillsammans med lite färg och roligt glamoursnack emellan..de är mycket olika, men underbara tjejer. Och de älskar minna söner över allt annat. I en moders hjärta tickar det att tjejerna behöver egen tid. Tid med mycket kärlek..Jag lovar ta hand om mitt lilla barnbarn den dagen. Det är tufft att vara förälder idag, tufft också att inte bli förälder.Men en styrka att vara vänner.

  kram till dig Engla och lycka till. Barn är livets under och vår framtid. jag har 3 egna, ett barnbarn och 92 st på jobbet.

 37. ja men jag försöker jonglera jobb,barn(ja det är alltså min sambo,samma saker att göra med honom som en 5åring..ibland i varje fall) och lära mig leva i nytt land..håret och jag själv har liksom kommit lite i skymundan och jag skulle verkligen uppskatta något till bara MIG.

 38. Jag hade absolut inte tacka nej till en spa behandling med min stora syster. Hon betyder verkligen allt för mig och hon gör allt för att jag ska må bra. Så nu vill jag göra något för henne! Vi två går på spabehandling. Bättre kan det inte bli!

 39. Vilken rolig tävling!
  Det skulle vara helt underbart att få komma iväg på spa och drömma sig bort… Min lille kille har haft kolik här hemma så känner mig ganska utmattad efter många sömnlösa nätter… Skulle ta med min mamma (mormor) som ett tack för all hjälp! Det skulle vi vara världa 😉

 40. Åren de gå och mina strån blir mer och mer grå…Huden så här års är tråkig och hela jag känner mig glåpig. För att komma ifatt höstens glöd, kanske en ton i röd skulle hjälpa, det kan i alla fall inte stjälpa…En dag på spa är precis vad jag vill ha 🙂
  Lycka till med dina små mirakel, jag håller alla tummar för dig och din familj! Kram!

 41. Jag skulle gärna vilja vinna för min väns del, hon har nu tagit sig igenom väldigt mycket och det känns som att hon absolut förtjänar en ny start på alla sätt<3

 42. Själsfränder från första stund när vi klev in i klassrummet för 20 år sedan. Flytt, studier, barn och livet på varsitt håll kom emellan och vi har inte träffats på flera år. En spavistelse skulle vara underbar kvalitetstid för två vänner som, trots avståndet, alltid varit varandra nära.

 43. Det här priset skulle jag verkligen uppskatta! Det vore som en dröm att få åka på spa.
  Jag skulle då ta med mig min syster.
  Hon fick barn i maj och jag fick mitt andra barn nu i september och som småbarns-förälder uppskattar man verkligen att få chansen att fräsha upp sig och få ta hand om sig själv för en liten stund!
  Det skulle även vara otroligt mysigt att få dela upplevelsen med min älskade syster!

 44. Jag är i desperat behov av hårvård efter graviditet och amning och håret fullkomligt rasar av i stora tussar. Vill även bjuda med min bästa kompis som blev mamma 6 mån tidigare än mig och som jag numera aldrig hinner ha kvalitetstid med..

 45. Jag har precis fått barn och har två pojkar till sen innan, en man som ligger borta i veckorna och jag pluggar för fullt på distans, om jag skulle vinna skulle jag bjuda med min mamma som verkligen är så snäll och ställer upp i vårt och tort och dessutom har hon fullt upp med sin mamma, hon behöver lite lyx i sin vardag därför vore det jätte roligt att kunna överraska henne med de!

  Ha en bra dag! 😉

 46. Jag är lite deppig för jag har precis slutat amma och tappat en massa hår. Känner mig verkligen sliten. Jag skulle sååå gärna vilja bjuda min också mammalediga kompis på lite lyx tillsammans med mig!

  Kramar Tina

 47. Hej! Jag skulle gärna vinna detta pris och dela det med min dotter. Hon har precis gått igenom en graviditet ensam, och tycker att hon och jag kan behöva detta. Mvh Liselotte.

 48. Har nyss slutat amma och nu tappat mycket hår, känner mig sliten & risig i håret. MEN jag vill helst vinna för min systers skull. Hon bor i Köpenhamn och jag saknar henne så himla mycket. Hon har nyligen fått reda på att hon har cellförändring igen och ska skrapa, för andra gången det här året 🙁 Snart ska jag åka och hälsa på henne och jag vet att hon skulle uppskatta att få fräscha till sig och få skämma bort sig lite innan operationen (ja denna gång ska hon sövas ner!)

  Tack Engla för en fin bloggläsning varje dag.

 49. Hej! Min mor är en klippa som alltid ställer upp för alla, jag skulle verkligen vilja överraska henne med en mor & dotter dag.Vi båda skulle nog behöva en skön behandling och en ny hårfärg så här i höstrusket.( Är själv gravid i v 20 🙂
  Kram!

 50. Om fem dagar börjar jag jobba efter 1,5 års mammaledighet. Jag jobbar i en klädbutik och det krävs att jag är stylad. Får pengar nästa gång efter jul så hur ska jag kunna lägga pengar på mitt hår?! Känner mig som USCH! Min hårt arbetande syster får följa!

 51. Jag vill ta med min tvillingsyster. Vi är stort behov av att bli lite bortskämda. Hon med en 2,5-åring och en 7-månaders och jag med 3-åring och bebis på väg har sällan tid för oss själva. Dessutom fyller vi år på söndag, tänk vilken bra födelsedagspresent till oss!

 52. Jag har, som många andrat, fått barn nyligen och då känner man sig inte oftast som Heidi klum direkt efteråt. Påsarna under ögonen hänger ner som två tomma sopsäckar, håret hänger som trötta stripor längst ryggen och sen ska vi inte tala om den förändrade kroppen som det känns som att man aldrig kommer vänja sig vid.

  Jag skulle med andra ord inte tacka nej till att åtminstone få en av dessa grejer fixade!

  Jag skulle så gärna få vilja dela det här priset med min älskade mamma! Hon har varit som en stabil och tröstande klippa under hela mitt liv, och speciellt under min graviditetet. Jag var sjuk större delen och pappan till barnet var i Afghanistan, men då är det tur att man har sin lilla mamma vid sin sida! En värmande kram från henne och det känns som att precis allt kommer lösa sig!

  Vi alla har vi på något sätt förtjänat det här priset, men jag håller ändå tummarna för att just vi ska få vinna den här gången!

 53. Vilken härlig hösttävling!
  Vem behöver inte lite extra lyster så här mot mörkare tider.

  När våran underbara son föddes för exakt fem månader sedan idag, låg min älskade sambo på operationsbordet för brusten blindtarm.
  Det var en otroligt jobbig sitvation, då det var risk för hans liv och jag skulle in och föda.
  Vi låg desutom på två olika sjukhus!

  Men min vän Malin var med mig under förlossningen och de tre dagar vi fick ligga inne på sjukhuset.
  Världens finaste vän, som tog min sambos plats och gjorde ett otroligt bra jobb.
  Henne skulle jag vilja dela detta fina pris med.
  För hur tackar man en sådan vän?
  Men än att hon är gudmor åt det finaste vi gjort?

  Snälla Engla hjälp mig tacka henne!
  Love Kathrine

 54. Är själv gravid. Vecka 24. Tyvär är jag inte pigg och fräsch som dig. Varit sängliggande sedan ett par veckor tillbaka.Täta sammandragningar, får inte göra så mkt. Blir soffliggande och tv-tittande. Har blivit gråhårig på köpet!! ;( Skulle känna mig MKT piggare av att få färga håret så fort lillen kommit ut.

 55. Hej hej.
  Jag skulle så gärna vilja bjuda med min mamma på en spabehandling. Hon har ställt upp så för mig under sensommaren och hösten, både när det gäller barnpassning och som min egen psykolog när det är jobbigt. Hon förtjänar det bästa, men jag har tyvärr inte ekonomi att ge henne det hon behöver. Gällande mitt hår försökte jag gå från blond till brunett och det lyckades väl sådär.. ser lite dassigt ut skulle jag säga ; )

 56. Jag och min dotter som är 18 skulle verkligen behöva detta. Vi kommer i bråk titt som tätt och är just nu i en rejäl svacka pga vår älskade lilla hund som vi förmodligen måste lämna bort för tiden inte finns längre.
  Vi behöver hitta varandra igen helt enkelt.

 57. Jag är arbetssökande och får inte någon hjälp med pengar då är det inte håret och huden jag kan prioritera först. Det vore väldigt behövligt att komma iväg från hemmet så man kan komma hem och ta nya tag med jobbsökandet.

 58. En liten till tossad och sliten bebismamma skulle gärna ta med sin mor till ett SPA och fixa till håret tillsammans. Tiden till bara mor och dotter aktiviteter har blivit lidande på grund av hennes första barnbarn och min underbara son.

 59. Alla hemmafärgningar jag provat har skadat mitt hår mer än vad jag räknat med, och lett till att jag måste klippa av flera centimetrar av håret efter en färgning hemma. Jag hoppas det är slut med det nu!
  Är dessutom nyförlovad men vi har inte hunnit fira ordentligt än..:)

 60. Snart fyller våra goa tjejer 1 år,
  då vill jag förnya mitt hår.
  Sen om jag vinner ett spa för två,
  tar jag med min mamma så att vi kan få känna oss som prinsessor från topp till tå.
  Och om inte hon kan,
  tar jag med min underbaraste man!

 61. Hej,
  min väninna har snart gått två veckor över tiden. För någon vecka sig gick hon till frisören för att fräscha till sig lite… ingen hit! Hon fick håret färgat i en hemsk färg.
  Jag vill gärna överraska henne med ny färg när hon har fött Hoppas på tur!
  Lycka till med småknoddarna
  Kram Johanna

 62. Åh, vilket perfekt pris! Jag skulle vilja vinna för att kunna bjuda min älskade syster på spa som ett tack för att hon alltid ställer upp för mig och min familj. Både systeryster och jag har dessutom hår som är i stort behov av en uppfräschning inför vintern.

 63. Jag och min vänninna från mammagruppen förtjänar att vinna för att vi:
  Fått torrt och slitet hår nu på hösten och börjat tappa tokmycket hår efter förlossning och amning. Vi börjar se trötta och tråkiga ut och jag vill att vi ska få känna oss som två fina mammor. En ny vacker höstton skulle pigga upp 🙂

  Ha en fab torsdag!
  Kram Erika

 64. Hej Engla! Jag skulle vilja få en vardagslyxig belöning för mitt slit den senaste tiden. Jag håller på och doktorerar i ämnet molekylärbiologi. Det är hög och är man en person som ställer höga krav på sig själv så blir det lätt att det spårar ur. Jag har under de senaste tre veckorna jobbat 10-12 timmar om dagen, kommit hem sent och ätit middag först vid 21-22 tiden, somnat, gått upp igen och jobbat, knappt hunnit umgås med min sambo… Samtidigt gäller det att jag stöttar min pappaextra mycket, eftersom han har fått cancer, och med tanke på att vi redan förlorat mamma i cancer så är det lite känslosamt. Mitt i detta fick jag veta att jag har cellförändingar som måste utredas. Bröt ihop igår på jobbet och har nu bestämt mig för att jag måste sätta stopp för karusellen och stanna upp. Man måste ju ta hand om sig själv och se upp så att man inte går in i väggen. Jag skulle gärna vilja få komma bort en stund, skämma bort mig själv lite, slappna av och reda ut tankarna. Jag tror att min kollega Michelle skulle behöva samma sak, dels för att hon själv stressar halvt ihjäl sig och dels för att hon är värd det för det stöd hon ger mig!

  Kram (och all lycka till med dina små!)
  Ulrika

 65. jag skulle vilja vinna för att jag och min bästa kompis tog studenten i somras och sedan dess har vi jobbat som två tokar för att spara ihop pengar till en längre resa som vi ska åka på i januari. under denna tid har tyvärr allt som inte har med jobb att göra, prioriterats bort (såsom yttre skönhet). tiden har tyvärr inte räckt till och pengarna har åkt rakt in på sparkontot. det skulle vara roligt att få känna sig fin och fräsch när vi drar iväg på vår efterlängtade resa! jag tycker att vi förtjänar detta! 🙂

 66. Jag skulle vilja vinna detta till mig och min fina vän. Vi går båda två sista året på gymnasiet och har fullt upp, det gör att vi inte hinner träffas så mycket som vi vill. Detta skulle vara en perfekt vinst som ger oss två lite mer kvalitetstid tillsammans. 🙂

 67. Jag vill vinna för att min sambo förtjänar lite lyx. Vi flyttade till ett hus på landet i juli. Sedan dess har vi renoverat sovrum, vardagsrum, hall, gästtoalett och kök. Han behöver vila! Tid för kärlek!

 68. Åh jag skulle gärna vinna något av detta. Känner mig inte som den allra vackraste eller smidigaste just nu, med foglossning, en 10-månaders och gravid i vecka 32….

  En ta-hand-om-mig-vinst hade gett mig ny energi 🙂

 69. Hej jag skulle vilja vinna så jag och min syster kan få lite lyx. Jag fick mitt andra barn för fyra månader sen mitt hår ser ut som en svinto toffs min syster förkänar de värkligen hon ställer alltid upp för mig och just nu är hon arbetslös och behöver lite upppiggande:)jag vill att vi ska stråla i höst mörkret
  kram Isabelle

 70. Jag skulle vilja vinna detta för:
  Viktigast, min mamma som alltid ställer upp, och bryr sej.
  Få göra henne fin i håret:)
  Spat, för mej och min bästa vän.Efter en höst som börjat tungt för båda, och kunna fira 10 är som ”bästisar”
  Kram

 71. Jag är med och tävlar om denna lyx!
  Är en 4 barnsmamma som skulle behöva andas lite utanför det egna hemmet och då tillsammans med världens bästa vännina som står mig nära i vått o torrt men bor för långt bort just nu har det hänt på tok för mkt tråkigheter även om det finns mkt glädjeämnen,eftersom jag fyller 40 till jul så det skulle vara en fin vinst.

 72. Känner mig trött och sliten, sjukskriven pga långvarig stress på jobbet. Vill bjuda min kära syster som också har en tuff period bakom sig på en härlig ego-dag med spa och lite färg på våra små grå…
  KRAM.

 73. Hej Engla! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna för att jag tycker att jag verkligen skulle behöva en uppfräschning nu när jag ska börja skola/jobb efter årsskiftet då jag har varit mammaledig med min son i 10 månader, (Inte så mycket prioritet som läggs ner då inte på en själv=)
  Spa weekenden skulle jag hemskt gärna vilja bjuda min fantastiska svärmor på som har varit barnvakt nu varje vardag i snart 4 månader då jag har läst Matte B under 2h varje dag i veckan, hon förtjänar verkligen nått fint för hon är en sådan otroligt varm och snäll person! Tusen tack för en fin blogg! Kram!

 74. Då jag haft en tung höst med sjuk katt(opererad för juvertumör) och en tung graviditet så känner jag att jag verkligen skulle behöva ladda batterierna.Jag har även drabbats av karpaltunnelsyndrom pga graviditeten som gör att mina händer somnar,värker och är kraftlösa.Min satckars sambo har fått stå ut med mina humörsvängningar och gråtattacker stackarn och vi skulle verkligen behöva lite sista egen tid innan bebisen kommer.Varmar kramar å lycka till med dina tvillingar:)

 75. Hej fina Engla!
  Med 9 dagar kvar till BF är jag verkligen i behov av en uppfräschning!
  Hade vart underbart att ha en sådan här fantastisk present som ligger och väntar på en efter en lång graviditet samt den kommande förlossningen..
  Åhh, jag blir helt pirrig av förväntan nu!
  Lycka till med dina små och den kommande förlossningen!
  Mvh Emilie

 76. Jag skulle vilja dela en spaupplevelse med min underbara sambo som stöttar mig varje dag, läser all gravidinfo på nätet och gärna ringer barnmorskan i tid och otid och ställer frågor som jag inte orkar ställa. Vi väntar vårt första barn och våra myskvällar har fått sig en rejäl paus då jag legat illamående varje kväll. Hade varit otroligt skönt och värdefullt att få åka iväg och slappna av och rå om vårt förhållande innan vi blir tre.

 77. Jag vill jättegärna vinna det här till mig och min kurskompis! Henne vill jag lära känna lite bättre, men man vill ju inte precis vara översocialt jobbig och boka spa-behandlingar ihop innan man känner varandra så bra. En vunnen värdecheck är därför superbra. Sen är mitt hår så tunnt och skandinaviskt att det bryts av så fort det får lite längd och solblekning… det cravar lite TLC just nu.

 78. Nu när vi 40-fylla min vännina extra mycket jag vill hylla. Tänk att få åka på spa vilken underbar da.Om vi nu tillsammans fick slappa hon sin haka kommer att tappa.
  Att åldern tar ut sin rätt detta syns ju på flera olika sätt. Av nån anledning blir dom grå fler och fler vilket innebär att du får färgas mer och mer.

 79. Jag kunde inte kommentera på inlägget ovan så det får bli här istället, STORT GRATTIS!!! Är så glad att allt har gått som det ska!
  Mys ordentligt med dina fina familj! Vi väntar med spänning på nam och bilder!
  Kram!

 80. Hej Engla! Klickade mig in för någon minut sen och såg direkt den här tävlingen, vilken slump tänkte jag. Jag som är i ett stort behov av hårfärg nu! Har velat haft samma hårfärg som Mini har på bilden jätte länge! Jag får hålla alla tummar jag har helt enkelt! 🙂

 81. STORT Grattis till prinsarna! Va mysigt! Försökte kommentera ditt mobilinlägg men det gick tyvärr inte. Därför fick det bli ett grattis här istället!
  🙂
  KRAAAAM

 82. Gick inte att kommentera, GRATTIS! Åh har klickat in under hela dagen, äntligen kom det upp, det vi alla har väntat på!=) Grattis till dig och hela familjen, vilket underbart mirakel!

 83. Jag och min vän skulle verkligen behöva lite lyx och kvalité-tid tillsammans. Vi studerar heltid på universitet & lever på studentbidraget/lån vilket inte räcker till mer än mat, hyra, kurslitteratur och någon utgång då och då.Lite vardagslyx skulle pigga upp i detta trista och kalla höstväder då spa-besök och färgning/hårprodukter inte får plats i budgeten.
  /anna

 84. GRATTIS ENGLA OCH RESTEN VA FAMILJEN! VA KUL ATT ALLT GICK BRA OCH ATT PRINSARNA PÅ PRIMA!! Här kommer lite namntips om ni inte redan bestämt er;
  Malte
  John
  Lee
  Levi
  Troy
  Cornelis
  Jack

  KRAM

 85. Åhhhhh vad roligt att dem äntligen har kommit. Gick ju tyvärr inte att kommentera på ditt inlägg. Ett stort och varmt grattis till era små prinsar. Skönt att allt gick bra. Vilken lycka det måste vara nu. Än en gång ett jätte GRATTIS. Kram till hela familjen!!!

 86. Jättegrattis till er!
  Hoppas allt har gått bra och att ni mår super alla fem (stora familjen nu ju)!
  Hoppas ni får komma hem snart också!

  kramkram

 87. Grattis, grattis, grattis!! Två små prinsar, så härligt. Skriver här då det inte gick att kommentera på dina mobilbloggade inlägg.

  Kram

 88. GRATTIS GRATTIS, kände på mig att det var dags.

  All lycka till er.

  //emelie&hugo + lillan i magen

 89. Jag verkligen hatar min hårfärg och längd. Just nu har jag en jätte mörk toning som jag försöker bli av med och efter det så ska jag definitvt färga håret i en lite varmare ton, vet dock inte vilken.

 90. Stort Grattis till er båda! 😉 Kunde inte heller kommentera på de ovan.. Lycka till och mys ordentligt med familjen nu! =) Ska bli roligt att få se bilder och se höra hur allting har gått sedan! 🙂 Grattis igen 🙂 Kram

 91. Stort grattis till de nyfödda!!! 😀
  (det gick inte att kommentera på ditt inlägg ovan, så jag gör det här i stället)

 92. Stort grattis fick ett leende på läpparna när jag läste att ni fått två små pojkar :-)spännande att se vad ni valt för namn på de små :-)stort grattis till er

 93. Grattis till Sönerna! så fantastiskt underbart =)

  jag skulle vilja vinna denna tävling tillsammans med en av mina bästa vänner. vi är hårt arbetande och fullt tränande människor som väldigt sällan unnar oss lyx i vardagen, detta hade varit ett härligt sätt att lyxa till det!

 94. Grattis grattis grattis!!! Är så glad för din skull!! Lite avundsjuk är jag med 😉 har försökt i 7 månader nu utan något + 🙁

 95. Skulle vilja ge alla min kraft och lite extra vardagslyx till en av mina allra bästa vänner som nyss fått en cancerdiagnos. Helst av allt skulle jag bara vilja kunna lova henne att hon ska bli frisk, men än så länge kan jag bara ge henne den här vardagslyxen !

 96. Jag satt hårmodell idag på en frisörskola, vilket slutade med att mitt hår blev orange. Det ser hemskt ut och jag är helt knäckt. Jag hade därför blivit så glad om jag vann detta. Dessutom är det min födelsedag på
  söndag när tävlingen avslutas så det hade blivit en perfekt födelsedagspresent!

  Grattis till era så prinsar!

 97. GRATTIS TILL SMÅGRABBARNA! Skönt att allt har gott bra, man blir ju lite orolig och engagerad nu när man läser din blogg oftare liksom. Önskar er och de små nya liven all lycka!
  Stor Kram

 98. Jag vill vinna detta så jag kan ta med min mamma på spa. Ingen av oss har varit på ett sådant och skulle behöva en rejäl uppiggning. Jag skulle gärna fix detta själv, men är arbetslös och har därför ingen inkomst samt har blivit väldigt stressad över det faktum att jag inte lyckas få ett jobb.

 99. ÄR det bara jag som tror att Englas blogg har blivit hackad igen?? Inläggen ser ju precis ut som de gjorde för inte så länge sen då den blev hackad?? NE de e något som inte stämmer här tycker jag!!

 100. Jag och min bästa vän Bea behöver verkligen lite lyx i vardagen. Vi jobbar och pluggar heltid och hinner knappt ses längre. En SPA behandling och färg för håret är precis vad vi behöver. GRATTIS till prinsarna Engla. Och grattis till storasyster Jolie.

 101. Mitt hår är risigt efter att jag har använt plattång så ofta. Detta är ett måste eftersom jag har mycket självlockar. Nu behöver håret lite glans och liv så jag hoppas på Soyance.

 102. Som blondin har den här graviditeten satt sina spår… precis som min mamma så har håret blivit mörkare nu med hormonerna, så rötterna är inte vackra! Min kompis sedan 22 år ska också få barn snart, men bor på andra sidan landet så vi behöver få till en ordentlig dejt!

 103. Jag vill vinna för jag slits ut just nu som ett as, ¨håller på flyttar, får betala dubbelhyror i 3 månader, dubbla garageplatser ja dubbelt av allt som ingår i ett hem och vi går precis runt och så kommer det vara i minst 3 mån till jag håller på stressar ihjäl mig och dessutom pluggar jag och finner just nu ingen motivation till att fortsätta för att jag har en ekonomisk stress i mig och min sambo kommer gå in i väggen. Vi behöver lyxa oss men har inte råd!

 104. Hej Engla:)

  Jag skulle så gärna vilja vinna hårfärgen till mig och en av mina närmsta vänner. Både hon och jag känner oss lite höst trötta och vill gärna fräscha till oss med en ny hårfärg:). Jag har alltid varit blond och vill kanske testa en ny färg , å hon har alltid varit brunett :P.

  Kram på dig !!

 105. Som förälder prioriterar man lätt bort sig själv, man köper hellre en tröja eller två för mycket till barnen (även fast man egentligen vet om att det redan har tillräckligt), medan man själv står där ute i mörkret och fryser. Man köper hellre fina leksaker, kläder och gör aktiviviteter eller unnar barnen något annat extra i stället för att unna sig själv en skönhetsbehandling, en tid hos frisören eller ett enkelt bio besök någon gång då och då, som man som förälder faktiskt ibland behöver bara för att orka och fortsätta vara en bra förälder.

  För mig som ensamstående förälder upplever jag det själv som ännu svårare, när man inte har den där avlastningen som det allra flesta par förhållanden har. Man vill inte be sina föräldrar, sina vänner eller andra om hjälp. Man vill inte ligga någon till last och mitt uppe i allt ska man själv orka med att vara en bra förälder, klara av studierna, klara av extra jobbet, få tid till sina vänner, få tid till sina intressen, få tid till sig själv och samtidigt kunna slappna av och bara vara. Bara det är för mig ett otroligt jobb så att vinna den här upplevelsen och presenten nu lagom till min 19 årsdag vore en fantastisk gåva och något alldles extra.

  Kram Sanna

 106. Både jag och min bästa väninna har råkat ut för håravfall efter våra graviditer. Det är ju helt normalt att tappa hår efter graviditeten, men hur mycket och hur länge ska man behöva tappa hår? Det är 1½ år sedan hon fick sin dotter, och 4 månader sedan jag fick min son. Pga håravfallet känner vi oss båda två som svintos i håret. Lite färg som dessutom är vårdande skulle inte sitta fel. I hopp om att man kanske kan få känna sig lite mer fräsch och snygg i håret. Det gör ju så mycket. Det är ju nog med att man ser ut som ett lik som småbarnsmamma. Håller alla fyra tummar!

  Kram och grattis till era prinsar 🙂

 107. Vi är två tjejer bland 40-talet karlar på företagets svetsavdelning. Vi har det skitkul, men ack så oglamoröst;)
  Tänk att få krypa ur overallen, ställa stålhätte-kängorna och bara njuta av en dag på spa!! Och att sen få glassa lite inför gubbarna, så klart…;)

 108. För ett tag sen gjorde jag en slingning av håret. Allt slutade med att jag tappade stora delar av mitt hår, då frisören gjorde ett stort misstag genom att bleka hela mitt hår som redan var riktigt slitet. Mitt hår är fortfarande risigt och skulle behöva en liten uppfräschning med hjälp av lite vårdande färg. 🙂

 109. Byggdamm. Vit väggfärg. Småspik. Allt detta har funnits i mitt hår då jag och sambon renoverar ett helt hus. Totalt utmattad är bara förnamnet. Min väninna har precis gift sig och börjat ett nytt jobb och är så trött i höstmörkret. Båda behöver varva ner, ta hand om oss så stressen kommer ner på normal nivå igen.

 110. hej, jag vill verkligen förnya mig, varje dag ser man sig själv i spegeln och ser de där solblekta topparna från sommarsolen. Jag vill färga mitt hår mörkare, har jag alltid velat. Nu till vintern blir det ju jätte snyggt också med mörkt hår och vitare hy, jag skulle också behöva en liten lyx behandling till mitt supertunna och superslitna hår.(dock har jag aldrig färgat förr vilket kommer i så fall bli ett stort steg) haha! Kram

 111. Hej engla! *Jag känner att jag och min bästa vän behöver det här! Vi är båda lite höst-deppiga, vi har dessutom glidit ifrån varandra nåt fruktansvärt, pga jobb och skola.. Därför skulle det va fantastiskt att få återförenas medans vi samtidigt blir höst&vinter vackra!* Många kramar och grattis till tvillingarna!! <3

 112. Jag har jobbat 100% hela sommaren, + tagit hand om barn och hus och allt vad ingår. Håret, och kroppen, just nu är mer än livlösa, den där tofsen som jag alltid sätter upp börjar gå mig på nerverna nu och en makeover skulle verkligen behövas…. HELP ME!

  (har ju inte bara jobbat i sommar, utan jag jobbar ju även nu)

  kram

 113. Jag skulle villja ge min vännina en dag för bara oss. Hon har blivit utsatt sexuellt på sitt jobb..Hon behöver få en dag för att skingra sinna tankar. Man ska ställa upp för vänner..Vinner jag färg kan vi ju ha en dag där vi riktigt bryr oss om vaandra..
  Grattis till Grabbarna…Kram

 114. jag är med 🙂
  jag och min syster (egentligen hela min familj men mest oss) har nyss gått igenom något väldigt jobbigt och just nu är jag bara så trött på allt. vet att min syster känner likadant och en dag då vi bara tar hand om varandra skulle vara perfekt för oss. har varit väldigt deprimerade på senaste tiden och en stund på ett spa eller en färgning av håret kan pigga upp vilken tjej som helst 🙂 i alla fall få det att kännas lite bättre…

  ha det bra 🙂
  kram Helena

 115. Hej hej!

  Vilken rolig tävling! Jag vill vinna för att:

  * Är stressad, pressad och skoltrött. Vill nu slippa alla måsten och den hemska blåsten. Komma till ro och låta ny inspiration på ett SPA gro!

  Trevlig helg!

 116. Tingsrätt, hovrätt ( kvinnofridskränkning) vårdnadstvist ..när allt detta nu är över känner jag mig slut både i kropp och själ , har dessutom en liten pojke på 4 veckor och en dotter på 5 år…behöver åka till en plats där jag kan koppla av och bara vara Nina en stund samt samla kraft till att vara mamma, flickvän och bara bara jag.

 117. Känner mig trött och glåmig. Blir 40 om 1 vecka och känner mig dubbelt så gammal. Lite färg och flärd i håret och en behandling för kroppen skulle nog göra susen

 118. har varit sjukskriven i 6 år och haft ett helvete nu varit längtidsarbetslös ingen möjlighet att kunna piffa till mig själv men nu ser jag ett ljus har fått ett arbete o det vore härligt kunna vara snygg i håret då jag drar igång mitt nya liv
  tack

 119. Jag skulle vilja pigga upp min låtsas-lillasyster som verkligen är i en deppig period. Vi var kollegor som lärde känna varandra ordentligt när vi reste 8 månader tillsammans under ett friår och hon betyder så mycket för mig. Jag önskar henne lite glädje i det mörka.

 120. Jag skulle gärna vilja vinna detta då jag som student och mamma till en femåring inte har tid eller råd att skämma bort mig! Skulle dessutom vilja ta med min vän som själv kämpar med studier och som går igenom en tyngre period nu!

  Grattis till de fina prinsarna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..