Tävling – Ecco

Jaffna

 

Junction

 

Seberia

 

I samarbete med Ecco så lottar jag nu ut ett par sköna höst/vinterskor! Allt du behöver göra är att i din blogg skriva ett inlägg om vilket av dessa par ovan du vill vinna, samt din skostorlek. Jag vill också att du i inlägget svarar på denna fråga:

Hur många varianter på modellen Jaffna finns det i Eccos skokollektion?

Glöm inte att länka till ditt inlägg här bland kommentarerna så jag hittar just ditt bidrag! Anmäl dig gärna till Eccos nyhetsbrev så får du info om nyheter mm. Tävlingen pågår tom. onsdag den 27e oktober klockan 18.00.

 1. Totte skriver:

  Yey. Gud vad trevligt med tävling! Jag vill jättegärna ha Seberia i storlek 36. Slipper mina stackars tossingar frysa ihjäl denna vinter.

  http://husmusenbloggar.blogg.se

  Kramis // Totte

 2. Jag skulle gärna vilja vinna ett par fina skor, Jaffna var ju riktigt läckra! Kan tyvärr inte påstå att min förskollärarlön täcker så många snygga grejer, men jag vill ju också kunna känna mig fin till helgen!

 3. Vem vann? (Lite naivt håller jag fortfarande tummen för att det blir jag och att du bara inte hunnit meddela mig det än 😉 )

 4. Erika skriver:

  Hmm… jag tror nog att det är 2 modeller men i olika färger.
  Håller tummarna att det går att vinna dessa underbara varma mysiga o supersnygga stövlar trots att jag inte har en egen blogg=)
  Behöver ju varma fötter för att orka hänga med i pulkabackarna och snögubbebyggandet i vinter****
  Snart är den här!!

  Trevlig helg!!

 5. ANNIKA skriver:

  Hejsan!
  Jag skulle jättegärna vilja vara med i tävlingen men jag har ingen blogg..synd.
  Svaret är iallafall 8 modeller.
  Och jag skulle önskat mig SEBERIA i storl.37.
  Behövs lite värme för fossingarna om vintern blir kall.
  Kan ju tipsa vännerna om tävlingen istället..
  ha en skön helg!
  gustafsson.57@hotmail.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..