Tävling – if bilbarnstol

Genom if kan man hyra en bilbarnstol till ditt barn och det finns tre olika storlekar. Så fort ditt barn vuxit ur den första så byter if ut den mot nästa stol. Den tredje och sista stolen får du behålla. Att hyra bilbarnstolen kostar bara från 72 kr/månaden.

If kommer vara med på mässan underbara barn (”mässan som tar små barn på allvar”) den 8 – 10 oktober och förutom specialister på plats för att svara på alla tänkbara frågor kommer de även att ha clownen Fiffi och hennes kanin som ska lära barnen lite om trafikvett. Barnen kommer även kunna rita på temat ”när jag blir stor” och bilbarnstolarna kommer givetvis finnas på plats för den som vill klämma och känna.

 På lördageftermiddagen kan man lyssna på Irene Isaksson-Hellman från If som talar om trafiksäkerhet och även Niclas Ottoson från Rädda barnen som är Ifs samarbetspartner som talar om ett aktuellt ämne ”barn & internet”.

 Nu kan du vara med och tävla om en gratis bilstol ditt barns första år! if låter en vinnare få sin bilbarnstol gratis under ett helt år. Motivera bara varför du ska vinna. Som tröstpris kommer jag även lotta ut 10 st biljetter till underbara barn-mässan. Du kan tävla till imorgon onsdag klockan 19.00.

 1. Det här är ju perfekt! Embla håller precis på att växa ur sitt babyskydd så vi behöver en ny bilbarnstol. Det här låter ju jättebra. Hon fyller redan halvår på torsdag 🙂 Hoppas jag kan vinna. <3

 2. Det skulle passa oss perfekt..:) Är gravid med vårat första barn.. vi är såå lyckliga att äntligen vänta en till familje medlem :). Jag skulle bli lyckligaste i världen om jag vann. Min sambo och jag har kanske inte världens bästa ekonomi, så det skulle hjälpa oss på traven mkycket..:) Lycka till med magen =). Varma Kramar.

 3. Vi är gravida med vårt första barn och självklart vill vi ha det bästa för vårt barn när det gäller babyskydd! ifs upplägg är genialiskt, man behöver inte lägga ut stora summor och jaga en ny bilbarnstol när det är dags att byta. Att det sedan är den bästa bilbarnstolen på marknaden är ju inte fy skam! Vi skulle bli så glada om vi vann!

 4. Jag skulle vilja vinna för att vi behöver två bilstolar till nu när vi köpt hus och en extra bil. Istället för att flytta runt bilstolarna mellan båda bilarna skulle det vara smidigare att ha två i varje bil! Jag tycker dessutom om Besafe och vet att det är dom stolarna IF har!

 5. Åh vilken alldeles perfekt vinst =) Jag väntar nämligen vår första <3 och har insett att "Grodan" i magen inte alls är billig i drift! Så mycket som ska köpas i början! Och självklart vill man ge sin lilla/a det bästa och det säkraste på marknaden! Så en bilbarnstol från IF vore helt underbart att vinna *håller tummarna* =)

 6. Efter många försök med hjälp så är jag äntligen gravid och då behöver man ju ha bilstolar så den här tävlingen kan jag inte låta bli att vara med i 😀

 7. nu när våran lilla Princessa håller på att växa ur den första bilstol skulle det vara en välbehövligt vinst om vi vinner.. hoppas du får välja oss o min dotter får nytt.. take care..

 8. Vi har två prinsar som är 5 och 6 år. Vi är så glada för att få tillökning i vår familj. Denna gång blir det en liten prinsessa som kommer att anlända i februari. Skulle bli så glad för en bilbarnstol eftersom vi har sålt prinsarnas barnstolar för länge sedan. Kram till dig Engla och den fina magen.

 9. Allt annat är fixat förutom bilbarnstolen.
  Iiik och nu är det verkligen inte länge kvar Mini kan komma vilken dag som helst.
  Vi är lite oense om vad för bilstol vi vill ha, men nu börjar tiden rinna ut och vi BEHÖVER verkligen en stol NU.
  Har kollat in If stolar men som sagt vi är oense.
  Hoppas jag kunde vinna en så var det problemet ur världen.
  🙂

 10. Snart när vi två blir tre så önskar jag att den lille säkert kan åka me. I en bilstol från If kan vi säkert i bilen fara och dessutom några slantar spara.
  Kram!

 11. Ja vi bor ju på landet och måste ha tbå bilar för att komma till våra jobb. Visserligen är det oftas Sambon som hämtar sonen men även jag gör det dom dagar han jobbar längre än mig. Nu är det så att stolen i ena bilen ska lämnas tillbaka då vi lånat den av min syster vars lillkille nu blivit så stor att han behöver den själv. Vore super att ha chansen att vinna en =)

 12. Vi fick våra första barn (japp tvillingar) för två månader sedan. Skulle vara underbart att få vinna ett så fint pris efter att riktigt ha kämpat i två månader. Den ena flickan var vungen att opereras direkt efter födseln och sedan har vi burit, burit och burit kvällarna igenom då båda har kolik. Det är underbart att få två barn men riktigt tröttsamt då ingen av oss kan få någon vila om dagarna. Är så kul att få följa din graviditet och jag känner igen mig i så mycket du skriver:)
  Kramar

 13. Skulle jag vinna den här tävlingen skulle jag bli jätteglad.
  Vi är gravida med vårat första barn och måste köpa precis allt som behövs på en gång.
  Eftersom bara min sambo har en fast inkomst så har vi det lite tight ekonomiskt redan utan bebis. Bilbarnstolen är ju en av dom dyraste och viktigaste saker man behöver ha. Så att få en gratis vore verligen en dröm!

  Tack för en jättebra blogg!

 14. Min blivande svägerska har precis blivit tvåbarnsmamma. Med det första barnet fick Karin havandeskapsförgiftning, vilket resulterade i ett jobbigt första år och på en studentbudget hade de inte råd med lyx vad gäller bebistillbehör.

  De har precis fått sitt andra fina barn: http://lovenvall.wordpress.com/2010/09/12/3-days-old-2/
  där allt har börjat bra. Nu har Karin jobb men hennes man har blivit varslad varför jag skulle vilja hjälpa dem att kunna unna sig något nytt den här gången och hjälpa dem skapa ett bra minne från det första året

 15. Bilbarnstolen vi köpte till vårt första barn har tyvärr visat sig i test vara en av de sämre. Skulle vilja vinna för att det känns så onödigt att köpa nåt vi egentligen redan har investerat i, samtidigt som vi blir tvungna, då ju det allra viktigaste man har ska åka säkert i den.

  Så hoppas jag vinner.

  Kram Therese

 16. Det finns många djunglar att ge sig in i när man väntar sitt första barn; barnvagnsdjungeln, skötväskedjungeln och såklart inte minst babyskyddsdjungeln.
  Jag skulle bli superglad om jag slapp springa igenom iallafall en av dem eftersom man så snabbt blir anfådd såhär på sluttampen 😉

 17. Hej Engla!
  Åhh jag har precis varit på det första ultraljudet med mitt mirakel. Jag fick ett missfall i Mars och jag var helt förstörd efter det, kunde varken äta eller sova. Men nu äntligen så tickar det där lilla hjärtat på den lilla. För mig vore bil barnstolen en fantastisk gåva till mitt mirakel. Jag hade svårt förut att tro på mirakel och under.. Men nu gör jag det. Jag hoppas att dina små mirakel kommer snart och får lysa med livsglädje för eran familj.
  En mycket lycklig blivande mamma =)

 18. Det pågår stora förändringar i vårt hus. I höst ska vi äntligen skaffa vår första bil – jippie – och i början av nästa år får vår prins på 1,5 år ett litet syskon i form av en liten prinsessa (troligtvis). Så vår lilla familj är sannerligen i behov av en ny bilbarnstol!

 19. Jag är gärna med och tävlar för min brors räkning, han har alltid varit så snäll mot mig och när jag fick barn så gav han sina bilbarnstolar till mig, sen har jga lämnat den lilla vidare och nu skall min bror bli pappa igen… och har alltså inga stolar kvar.

  Skulle vilja överraska honom med en gratis stol i 1 år, det skulle göra mycket för honom och hans sambo.

 20. Hej!!

  Skulle så gärna vinna så att Linneas mormor kan ha en stol i sin bil och på så vis kunna hämta prinsessan på dagis. Då skulle hon bli världens lyckligaste:-)

 21. Då jag blivit lämnad mitt under graviditeten med allt var det innebär och då bland annat allt som ska köpas så skulle jag bli överlycklig om jag skulle vinna en bilbarnstol, en stor kostnad mindre.

 22. jag vill vinna den tredje stolen i ordningen till min dotter. Som nybliven singel mamma är saker och ting dyra att köpa. Därför vill jag vinna!

 23. Vi bor mitt inne i stan med närhet till affärer och allt vi kan önska oss. Enda gången vi kommer använda bilbarnstol är hem till föräldrarna, en bilresa på 3 timmar. Det hade varit så underbart att vinna fri barnstol i ett år, då hade vi kunnat lägga de pengarna på att åka hem oftare så de får se sitt barnbarn!!

 24. Jag är stolt blivande faster och det är klart att brorsonen ska ha bra stolar. Det här vore en underbar överraskning till ett par minst lika stolta blivande föräldrar. Guldklimpen är beräknad om två och en halv vecka så timingen vore perfekt!

 25. Jag vill såklart ha en säker och fin bilbarnstol till mitt ofödda barn. Det är mycket som ska införskaffas när man väntar sitt första barn så det vore underbart att få pricka va en bilbarnstol från den låååånga listan.

 26. Jag har en liten hemlis,
  i min mage vilar nämligen en bäbis.

  Först i slutet på mars kikar den ut,
  och jag hoppas att det inte blir allt för många tjut.

  Hem i bilen den säkert skall åka,
  och nu jag på denna tävling råka.

  En bilbarnstol vore perfekt att vinna,
  vilken tur att jag den hos Engla och If kan finna.

  Om jag vinner får jag berätta vem jag är,
  som i magen har en skatt så kär, så kär.

 27. Hej!
  jag vill jätte gärna tävla här inne hos dig om en barnstol. Skulle vara super glad om jag vann en ny fin barnstol till min son som nästan växt ur den han har. Har även en bebis på väg och det skulle vara så underbart lättande att veta att vi har allt redo och klart..

  kram Nina

 28. Jag vill gärna tävla. Vi har precis fått en ny bebis och vi vill att lillhjärtat sitter tryggt och säkert i bilen i många år framöver!

 29. Våran tvåa kommer om ca 7veckor och vi har faktiskt inte varken barnstol eller barnvagn fixat än då vi fick låna allt till första barnet.
  Börjar känna mig ”lite” stressad så att få finna en skulle underlätta en hel del!

 30. För två månader sedan födde jag vårt första barn. Två månader gammal har han redan nästan vuxit ur sitt babyskydd :-O Vi behöver alltså inom kort investera i en riktig bilbarnstol och de If har ska vara riktigt bra 🙂

  Håller nu mina tummar 🙂

  Kram

 31. Hej!
  Jag kulle verkligen vilja vinna denna åt min bästa vän. Har tyvärr den sista tiden glidit ifrån varandra och hon släpper tyvärr inte in sina vänner på livet lika mycket längre sen hon blev gravid vilket jag självklart tycker är väldigt väldigt tråkigt. Om jag vinner vill jag visa henne att jag står upp för henne i alla väder och vind, oavsett vad det gäller och d spelar ingen roll om hon behöver en pausa, jag kommer finnas kvar och vänta och stötta oavsett.

 32. Jag hade den stora oturen att drabbas av bröstcancer när jag var gravid (och som nu dessvärre spridit sig vidare både till skelettet och levern och gjort min prognos riktigt dålig).

  Om jag vinner en bilstol i denna tävlingen skulle det underlätta jättemycket för oss för då kunde mina föräldrar ha en barnstol även i sin bil. De hjälper oss mycket med barnen när jag inte mår bra eller måste åka in till sjukhuset för att få behandlingar.

  Håller mina tummar hårt!!

 33. Hej!
  Jag är med och tävlar! 🙂

  Vi skulle behöva en ny bilstol för att vi har lånat en bilstol och det känns säkarare att ha en egen på något vis. Känns som man lånar allt från andra jämt (inte för att det är fel eller så.) Skulle underlätta oss som har snart en lillebror här = 5 dagar kvar! 🙂

  Håller tummar och tår att det blir vi!

 34. Jag vill vinna denna till min bästa vän Simone som nyss fått barn. Hon har inte köpt någon barnstol än, hon har inte så bra ställt nu eftersom pappan till barnet lämnade Simone 2 veckor innan födseln, tragiskt! De hade just flyttat ihop och allt, han beter sig som en riktig skit emot henne. Just därför skulle jag vilja ge henne denna, hon skulle uppskatta det så otroligt mycket! Kramar och tack för en jättefin tävling!

 35. Har en tremånaders prins som växer så det knakar! Den första bilstolen har han fått låna från landstinget, men alldeles snart har han vuxit ur den och behöver större… Vore världens perfektaste vinst om jag skulle vinna!

 36. Hej Engla!

  Jag sitter just nu med Pyret i magen. Är i vecka 27. Min bästa vän väntar tvillingar (precis som du) och vi har planerat att gå på mässan i stockholm eftersom min kompis behöver piggas upp då alla graviditeter inte är så självklart bra och underbara… Det vore jättekul att vinna, eftersom jag är i behov av ett babyskydd till min nya polare och min kompis skulle bli jätteglad om vi vann biljetterna!

  Kram
  Hanna

 37. Hej
  Vi i familjen hyr redan 1 bilstol från if till vår son, den bästa stol på marknaden och vi trivs jättebra med den=) Nu väntar vi tillökning i familjen, dubbelt upp ( tvillingar )och då behövs 2 nya stolar såklart. Att köpa dubbelt av allt betyder dubbelt så dyrt så detta hade varit till stor hjälp=) Hoppas jag vinner.

 38. Hej!

  Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna en ny fin bilbarnstol åt min lilla son därför att hans nuvarande babyskydd börjar bli lite för trångt, och så hade det varit roligt att få ha något helt nytt åt honom! Nästan allt vi köpt/köper åt honom är begagnat (inget fel med det) men det hade varit roligt att åtminstone ha en sak som är sprillans ny! Jag håller tummarna!

 39. perfekt! jag håller på att ta mitt körkort i sista sekund (BF i okt) all tid och många pengar går till körlektioner och teoriplugg. så det här hade ju passat bra när jag väl får kortet så jag kan ta med bebisen på en tur 🙂

 40. Som vanligt vill jag prova min lycka (undrar när min tur kommer egentligen..)!

  Motivation: Vi har BF med barn nummer 2 1/12-2010 och jag vill att lillasyster ska få det bästa möjliga såklart. Jag tycker IF’s idé med att hyra bilbarnstol (och behålla den sista) är ett utmärkt val då de små växer snabbt – nya stolar är DYRA och man ska aldrig rubba på säkerheten.

  Hälsningar,
  Emelie&Hugo+lillan i magen
  ps. jag tycker det är enormt viktigt att IF finns representerade på mässan – vet alltför många som låter sina barn åka utan stol i bil (vi ska ju ”bara” till affären…)

 41. Hej!

  I november beräknas min lilla bebis anlända. Att jag och sambon ska bli en familj känns fortfarande overkligt. Mitt under bebistillverkning drabbades min sambo av testikelcancer och blev tvungen att operera bort ena testikeln och genomgå cellgiftsbehandling. Det var en mardröm att gå igenom både med tanke på vad sambon drabbats av, men också med tanke på vår bebislängtan. Som tur var fick vi hjälp snabbt genom IVF – vilket lyckades på första försöket! Det känns otroligt. Självklart vill jag nu vinna en säker bilbarnstol att sätta vår lilla pärla i under bilfärden!

 42. Är väldigt gärna med i utlottningen av ny barnbilstol!
  Har senast igår surfat runt för att hitta den bästa, då vi ska nr 3 inom några månader.
  Att If är bäst i test enl Vi Föräldrar är ju bästa betyget och det är klart man vill ha det bästa!
  Så sista knodden skulle åka kungligt i Ifs bilbarnstol, sen att den matchar med våra 2 övriga stolar är ju bara ett plus…:0)
  Håller tummarna!!

 43. För ett år sedan köpte sambon och jag hus. Ett underbart 50-tals hus som ska totalrenoveras! Roligt, givande, utvecklande och dyrt. Vi fick lite eld i baken när grav-testet visade positivt i våras 🙂 Så nu gör vi klart lite mer på lite mindre tid än tänkt, kan man säga… Alla pengar går nu till huset så att de viktigaste delarna blir klara till januari då bf är. En bilbarnstol skulle verkligen uppskattas av mig, sambon, renoveringsplånboken och inte minst lilla godingen i magen 🙂

 44. Hej!
  Jag skulle gärna vilja vinna ett års gratis bilstol, eftersom vi redan hyr bilstol från If till sonen och nu väntar en liten till 🙂

  Mvh; Anneli

 45. Efter ditt tips om If-försäkringar för mammor hittade jag också information om deras uthyrning av bilbarnstolar, vilken grej! I mars planeras våran bebis komma och vi längtar självklart otroligt mycket. Det är mycket som ska köpas och nu blir det tvunget med en större bil så att få vinna en sprillans ny barnstol vore toppen!

 46. Lustigt nog satt jag just och googlade på begagnade bilbarnstolar då vi inte har ekonomi att köpa en ny. Vår bebis är beräknat till den 13e Oktober så detta vore en räddning för oss!!

 47. Hej
  Vi har lånat ut vår bilbarnstol till min bror och nu är det vår tur att få en ny liten goding till världen. Känns lite dumt att ”sno” tillbaka den efter att dom har haft den i så många år. Så vi är i stort behov att ha ny bilbarnstol till vår lilla parvel…skulle bli så himla glad! 🙂

 48. Det är mycket som ska köpas till en bebis och vi har de mesta eller har fått låna men just babyskydd har vi inte köpt. Det är dyrt om man vill ju helst ha ett nytt. Bebis är beräknad att komma om tio veckor och som student har man inte mkt pengar över. 🙂 dessutom vore en biljett till mässan hur roligt som helst det också.

 49. Hej!

  Idag fick vi vår livs chock… Vår lilla ”hoppsan” visade sig vara 2! Livet är bra underbart ibland, men många tankar dyker upp. Bland annat detta med bil och stolar och.. och… allt. Vi har en tvååring med funktionsnedsättning vilket också ställer saker på sin spets. En sån här ”present” hade gjort en del praktiskt iaf lite lättare!

  Kram!

 50. Å, vill så gärna ha stolen alt biljetterna! Är ensamstående gravid som och blivande singelmamma om c:a 1,5 månad. Har jobbat stenhårt under hela graviditeten med först chock & grubbel (behålla eller ej), men svaret var självklart för mig från start. Därefter har jag slitit mer än övertid för att få nytt jobb, låta renovera och förbereda lägenhet inför bebisen och ordna allt annat praktiskt, helt själv. Är minst sagt uttröttad. Har inte ens hunnit kolla på, eller har för tillfället råd med babystolar/ bilstolar och eftersom min ekonomi tillåter en relativt gammal bil är en säker stol som ett måste. Med andra ord vore det en obegriplig lättnad för min del. Biljett till mässan vore trevligt det med. Hälsningar S

 51. Ordentlig bilbarnstol är ju ett måste!
  Våran lilla groda håller på att växa ut sin första och behöver en ny!
  Tänk så skönt att vinna en och ha lite pengar över till annat.
  Love Kath

 52. Vi väntar vårt första barn till december. Vi har hunnit att fixa mycket men en bilbarnstol står som nästa sak att köpa på vår lista. För oss är det viktigt att bilbarnstolen är säker och uppfyller alla krav som vi vet if´s bilbarnstol gör!

  Hoppas på tur!
  Kram S

 53. Denna gåva skulle vara perfekt till mig och min dotter då min mormor ofta får hjälpa mig med min prinsessa då jag måste jobba alla pass.
  Då skulle det inte vara ett problem längre att mormor kan ha henne i bilen med hem, ist för att gå runt i stan medans jag arbetar då mormor bor ca 1 mil utanför.

  Lycka till med dina tvillingar =) Måste kännas underbart <3

  Med Vänliga Hälsningar Caroline och Nellie

 54. Gud så bra. Min pojke har precis vuxit ur sin barnstol och vi tänkte åka in i helgen och se om vi hittar en ny, men de är ju så dyra.
  Och de pengarna skulle då kunna gå till att göra något annat kul med barnen om jag vinner.

 55. En perfekt tävling för mig, väntar mitt första barn och börjar inse vad mycket det faktiskt är man behöver!!
  Student som jag är har jag inte mycket till att lägga undan tills våran mini kommer men klart det kommer gå bra ändå men en gratis bilbarnstol i ett år skulle hjälpa massor.

  Tack för en mysig blogg 🙂

 56. Jag vill vinna bilstolen till min svägerska som bor 65 mil ifrån mig, då vill jag så klart motivera det så här: Så att bebisen kan åka säkert och tryggt ner till oss ända från jämtland ända till uppland och hälsa på morbror och sina 2 kusiner och mig så klart!

 57. Detta är ett pris som kanske inte vilken 17-åring som helst skulle vilja vinna. Men nu är det såhär att jag för två månader blev faster för första gången, och vilken lycka. Dock, har denna lilla pojk inte världens bästa förutsättningar då min bror och hans sambo inte har så bra tillgångar. De studerar nämligen och har inte den bästa turen, plus att det är mycket som ska införskaffas så detta pris skulle underlätta en hel del. Dessutom är det dop 9 oktober så då vore det ett ypperligt tillfälle att ge dom detta, för jag gör allt för dessa tre människor. Han ska åka säkert, och eftersom dom precis skrapat ihop till en bil vore detta en mycket betydelsefull vinst. Så, det är min motivering!
  Kram 🙂

 58. Hej!
  Jag skall snart bli farmor för första gången 🙂
  Och som alltid så vill man att sina barn skall sitta säkert i bilen. Och nu vill jag att mitt barnbarn ska kunna åka säkert i bilen. Kanske man kan tycka att det inte är mycket pengar för säkerhet som det kostar att hyra, men hur det än är så kostar det och man vill ju ha det bästa till sina barn.

  MVH blivande farmor

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..